Studievereniging Flow is altijd op zoek naar organisaties om samenwerkingsverbanden mee op te bouwen. Op deze manier proberen wij contact te leggen tussen onze leden, CIW-studenten en het bedrijfsleven.

Wat is Flow?
Flow is de studievereniging voor alle studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen (CIW) aan Tilburg University. Voor meer informatie over Flow, klik hier. Voor meer informatie over CIW, klik hier.

Samenwerken met Flow
Een samenwerking met Flow kan zeer lucratief zijn voor uw organisatie. Zo kunnen wij uw organisatie bekendheid geven onder aankomend communicatieprofessionals en academici. Ook is er de mogelijkheid om contacten te leggen tussen uw organisatie en potentiële stagiaires of zelfs werknemers. Dit doen wij o.a. via onze verenigingskamer, website, social media en een maandelijkse nieuwsbrief.

Daarnaast is er de mogelijkheid om uw bedrijf op de kaart te zetten door middel van verschillende activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een groep studenten uitnodigen voor een bedrijfsbezoek, workshop of training en is er een mogelijkheid om aanwezig te zijn op een netwerkborrel. Hier kunt u in een informele setting kennismaken met mensen die binnen nu en enkele jaren het vakgebied van de communicatie komen versterken.

Contact
Bent u geïnteresseerd in de verschillende mogelijkheden van samenwerking die Flow kan bieden, dan kunt u contact opnemen met Stephanie Kruythof, onze Commissaris Externe Betrekkingen, via externebetrekkingen@svflow.nl, of via onderstaand contactformulier.
Voor overige contactinformatie verwijzen wij u graag door naar de contactpagina.

Bedrijfsnaam (optioneel)

Voornaam