Voertaal Nederlands
Docent Dr. J. Bartels
ECTS 6
Tentamenvorm tentamen (70%) en 5 individuele opdrachten (30%)
Recensie (2016-2017)
Wat vond je van het vak?

Ik vond het vak goed te doen.  De stof was ook erg interessant, maar naar mijn mening wel vooral op marketing en sales gericht. Het communicatieve aspect kwam minder naar voren in het vak dan ik van tevoren had verwacht.

Studielast:

De studielast vond ik erg meevallen. In totaal moesten we 5 verschillende opdrachten maken. Deze opdrachten waren klein en telden ook maar erg weinig mee. Ook het leren voor het tentamen viel mee. De stof bestond alleen maar uit wetenschappelijke artikelen, maar deze stonden al begrijpelijk samengevat in de slides. Daarom heb ik als tentamenvoorbereiding alleen de collegeslides geleerd, het lezen/leren van de artikelen zelf was niet nodig.

Positief:

Erg enthousiaste leraar die de colleges ook interactiever probeerde te maken. Dit werd niet door iedereen even goed gewaardeerd, maar zorgde er wel voor dat we ook in de hoorcolleges al actief met de stof bezig waren. Daarnaast hebben we veel geoefend met tentamenvragen in de colleges, waarvan er ook een aantal letterlijk terugkwamen in het tentamen zelf.

Minder positief:

De stof was naar mijn mening te veel toegespitst op de theoretische onderzoeksartikelen. De praktische aspecten van het vak zouden wel wat meer naar voren mogen komen.

Terug naar het overzicht

0

Start typing and press Enter to search