Wat doen CIW-studenten in hun vrije tijd? Juist, zich nog meer met de kunst van het schrijven bezighouden. Tenminste, de Inflowcommissie wel. Maandelijks verspreidt zij Flow’s nieuwsbrief de Inflow, waarvoor zoals altijd verslag gedaan wordt van recente ontwikkelingen binnen de vereniging en ons vakgebied. Blijf op de hoogte van aankomende activiteiten, lees interviews met bekende en minder bekende Flow’ers, Raad het Plaatje en klik op handige links om net even wat soepeler je studietijd door te komen.

Naast de nieuwsbrief verzorgt de Inflowcommissie ook het FlowZine, het gedrukte magazine voor actieve leden. Hierin staat ieder kwartaal een diepte-interview met een vooraanstaand persoon binnen onze universiteit. Ook interviewen we oud-Flow’ers over hun baan en tijd bij Flow. Daarnaast staan er altijd interessante artikelen in over het studentenleven in Tilburg.

De boek- en samenvattingenverkoop verloopt sinds september 2016 niet meer via ons. Neem voor bestellingen of vragen contact op via boeken@svflow.nl.

Mail je vragen, ideeën, opmerkingen en aanmerkingen naar inflow@svflow.nl.

Vul onderstaande informatie in om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Volledige naam

inflowcommissie_foto