De inFlow heb je waarschijnlijk al eens aan zien komen waaien in je digitale postvakje. Zo niet, neem dan eens een kijkje in ons archief en schrijf je in! Deze nieuwsbrief wordt maandelijks gemaakt door de ijverige inFlowcommissie en gevuld met zowel formele als informele onderwerpen. Met de inFlow in je postvakje ben je gegarandeerd van eerstehands verslagingen van de activiteiten, maar lees je ook alle aankondigingen van de bijzondere activiteiten die Flow te bieden heeft. Ook proberen we met leuke interviews iedere commissie van Flow een beetje in het zonnetje te zetten, hebben we iedere maand een legendarische foto face-off en proberen we steeds nieuwe rubrieken te bedenken. Dit is het vierde jaar dat de nieuwsbrief via de digitale postduif verspreidt wordt. Daarom zijn nieuwe ideeën nog steeds welkom en is verbetering één van de speerpunten tijdens de gezellige vergaderingen.

De nieuwsbrief is echter niet alles wat de inFlow doet! Ook de boekverkoop, de aanbieding van samenvattingen en de FlowZine vallen onder onze verantwoordelijkheid. Boeken kunnen aan het begin van elk semester bij ons met korting besteld worden. Geen wachtrijen in de Studystore en zeg maar dag tegen de irritatie over te late leveringen van Bol! En omdat iedereen wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij de tentamens, is het ons streven om voor zoveel mogelijk vakken samenvattingen aan te bieden.

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via inflow@svflow.nl.

P1100183

V.L.N.R.: Robin Janssens, Anneloes Meijer, Donny Batenburg (bestuursbuddy), Iris Wijers, Tom Grosfeld (commissaris), Jessica Lambregts, Lloyd Peters.