Voor de meeste Flow’ers begint het Flowavontuur op het introductiekamp. Dit is dan ook de perfecte gelegenheid om kennis te maken met je jaargenoten en met de vereniging! Elk schooljaar organiseert de Introductiecommissie een drie dagen durend kamp in de omgeving van Tilburg. Er wordt elk jaar een origineel thema bedacht waar de activiteiten en feestavonden aan gekoppeld worden. Alle eerstejaars studenten van Communicatie- en Informatiewetenschappen zijn van harte welkom!

De Introductiecommissie is het hele jaar in de weer om een onvergetelijk kamp te organiseren voor de nieuwe studenten. De commissie zoekt een locatie, bedenkt een leuk thema en stelt een afwisselend programma samen. Natuurlijk zijn de commissieleden zelf ook aanwezig op het kamp om er voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Naast het introductieweekend organiseert de Introductiecommissie de Eerstejaarsactiviteiten. Dit zijn activiteiten, zoals lasergamen, een etentje of bowlen, die alleen voor eerstejaars toegankelijk zijn. Zo leer je je studiegenootjes nog beter kennen!

Heb je vragen, ideeën of suggesties, dan kan je ons altijd bereiken via intro@svflow.nl.

Anne Kessels (bestuursbuddy), Christa Grönbech, Odette van Spaandonk, Sanne Roodhuyzen,
Renske van Stratum, Lotte de Kleijn, Jesse Janse (commissaris), Kristel Kouwenberg, Joyce van Dommelen

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!