WAT flow

Flow is de studievereniging voor alle studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen (CIW) aan Tilburg University. In 2002 werd Flow opgericht om het leven van studenten CIW leuker en makkelijker te maken door middel van allerhande activiteiten. Inmiddels zijn we bijna vijftien jaar  verder en mogen we onszelf een van de grootste studieverenigingen van Tilburg University noemen.

De activiteiten die Flow organiseert, beginnen bij de studie waaraan we verbonden zijn: een boekverkoop met gereduceerde prijzen, een samenvattingenverkoop en de mogelijkheid tot het krijgen en geven van bijles. Daarnaast worden er nog andere formele activiteiten georganiseerd, zoals bedrijfsbezoeken en workshops, waarbij onze studenten contacten kunnen leggen met de wereld waarin zij later hopen te gaan werken. Tevens organiseren we ieder jaar een studiereis waarbij buitenlandse bedrijven worden bezocht en nieuwe culturen en gebruiken worden ontdekt.

Naast de formele activiteiten organiseert Flow ook regelmatig informele activiteiten voor haar leden. Zo is er iedere maand een borrel in Klein Café Van Horen Zeggen en zijn er eerstejaarsactiviteiten, maar komen er ook activiteiten als een avondje schaatsen, bowlen of bierproeverij voorbij.

Flow onderhoudt goede contacten met andere studieverenigingen in Tilburg en haar zusterverenigingen in andere Nederlandse steden. Daarnaast zijn er sterke banden met het Departement CIW, de studentgeleding van de faculteitsraad van de Tilburg School of Humanities, het bestuur van de Tilburg School of Humanities, en de studentenfracties in de universiteitsraad.

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!

Not readable? Change text.