Tilburg University biedt verschillende opleidingen op het gebied van Economie & Management, Recht & Bestuur, Communicatie, Cultuur, Gedrag & Maatschappij, Liberal Arts & Sciences en Data Science. Om studenten goed te kunnen begeleiden in hun studietijd heeft Flow afspraken gemaakt met de studieverenigingen van de studies die voor CIW-studenten het meest relevant zijn. Voor meer informatie over minors, masters en samenvattingen van deze studies kun je terecht bij Flow. Stuur een mailtje naar info@svflow.nl of kom eens langs op de Flowkamer (E204) voor een kopje koffie.

Hieronder vind je een overzicht van de studieverenigingen waar Flow afspraken mee heeft gemaakt. Klik op het logo om naar de site van de desbetreffende vereniging te gaan.

Heb je interesse in een minor of master in een andere stad? Dan kun je ook bij ons terecht! Op de pagina Zusterverenigingen vind je studieverenigingen van communicatiestudies (WO) in andere steden.

Studievereniging Animo

Studievereniging Versot
Sociologie
versot

Voor een overzicht van alle studieverenigingen en studies ga naar Tilburg University.

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!