Studievereniging Flow dankt een deel van haar bestaan en activiteiten aan de bedrijven waarmee wij samenwerken. Niet alleen promoten wij graag relevante stages, vacatures en bedrijven (of hun producten en diensten) aan onze leden, ook hechten wij veel waarde aan het gezamenlijk organiseren van een activiteit. In de loop der jaren heeft Flow met tientallen bedrijven samengewerkt aan bedrijvendagen, workshops, boekverkoopmomenten, vrijwilligersacties en vele andere activiteiten.
De volgende bedrijven zijn partner van Flow:

Klein Café Van Horen Zeggen
Klein Café Van Horen Zeggen is de stamkroeg van studievereniging Flow. Elke eerste woensdag van de maand organiseert Flow hier een borrel, met elke keer een ander thema. Ook vinden er door het jaar heen verschillende activiteiten plaats in dit café. Kijk voor meer informatie op www.cafevanhorenzeggen.nl.

Brunel
Brunel is een detacheringsbureau gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in onder andere finance, IT, en marketing. Voor Flow heeft Brunel al verschillende sollicitatietrainingen verzorgd, met als gevolg dat al verschillende Flow’ers via Brunel aan een baan zijn gekomen. Voor meer informatie over Brunel kijk je op www.brunel.nl.

Greenhouse Group
Greenhouse Group, gevestigd in hartje Eindhoven, is een overkoepelende organisatie van innovatieve en toonaangevende bedrijven in het digitale speelveld. Met klanten zoals Vodafone, Staatsloterij en Microsoft lopen wij voorop in online marketing. Innovation, Dedication en Fun zijn onze kernwaarden en die dragen we met meer dan 250 toegewijde vakmensen dagelijks uit! Interesse in een startersfunctie als Online Advertising Specialist of Campaign Operations Specialist binnen Greenhouse Group? Kijk snel naar de mogelijkheden op www.werkenbijgreenhousegroup.nl.

The Shortlist
The Shortlist is een nieuw carrièreplatform wat volledig gericht is op de student als “talent”. Op dit platform kunnen studenten uitvinden waar hun ambities, sterke punten en zwakke punten liggen. Verder kunnen er ook assessments gedaan worden en serious games gespeeld worden. Alles is dus gericht op de ontwikkeling van de talenten. Recruiters kunnen op dit platform in contact komen met onze studenten. Voor meer informatie kun je kijken op www.the-shortlist.com.

YSE
Ben jij een Digital Native, sta je aan de start van je carrière en wil je richting geven aan jouw toekomst? Kom dan bij ons werken in ons tweejarige Digital traineeship. Wij geloven erin dat jij met jouw unieke talenten ver kan komen. En wij helpen je daarbij! Hoe? Door je toegang te geven tot inhoudelijke trainingen, door je te laten ontdekken wat jouw krachten zijn en hoe je die inzet, door coaching op jouw leerdoelen en door je te begeleiden op je opdrachten. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op onze website  www.yse.nl.

Drukbedrijf.nl
Drukbedrijf.nl is een drukkerij in Amsterdam waar je online drukwerk kunt bestellen. Ze drukken echt alles op alles. Zo kun je er onder andere terecht voor  het drukken van flyers. Wij laten er ook onze brochures drukken. Op de website worden veel producten aangeboden. Ook als je niet kan vinden wat je zoekt, dan kunnen ze het wel drukken. Daarvoor kun je het beste contact met ze opnemen. Naast het drukwerk verzorgen ze ook het ontwerp van je producten en kunnen ze bijna altijd wel met spoed leveren.

Daarnaast werkt Flow regelmatig samen met de volgende bedrijven:

Kweek Communicatie
Kweek Communicatie is een communicatiebureau in Tilburg, gerund door gemotiveerde studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen van Tilburg University. In de collegebanken doen we kennis op die we voor je in de praktijk brengen op het gebied van Web & Media en Taal & Tekst. Kun jij de hulp van toekomstige spinnen in ’t web gebruiken? Of heb je hulp nodig bij de d’s, de t’s en de puntjes op de i? We helpen je graag bij alle problemen op gebied van Web & Media en Taal & Tekst. Neem dus gerust eens een kijkje op onze website: www.kweekcommunicatie.nl.

Business Talent Network
Business Talent Network is de grootste aanbieder van inhousedagen, business-courses en traineeships. Het biedt studenten een directe ingang in het ‘echte’ bedrijfsleven door een kijkje te nemen bij grote bedrijven. BTN is vooral bekend van websites als AfstudeerStage.nl en Inhousedagen.nl.

Proef Proeverijen
Proef Proeverijen verzorgt eenmaal per jaar een bierproeverij voor leden van Flow. Met inmiddels ruim 4 jaar ervaring in het verzorgen van proeverijen laten zij hun klanten veel moois proeven en leren zij hen over deze prachtige Bourgondische producten. Neemt u eens een kijkje op de website: www.proefproeverijen.nl.

TomInc
Tominc is het bedrijf achter het design van onze website. Eigenaar van dit bedrijf is Tom van Altena, een Flow-alumnus.

 

Ook geïnteresseerd in een samenwerking met Flow? Klik hier voor meer informatie.

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search