mondzorg

Stage marketing/communicatie bij een mondzorg Lazaar

Wil jij vanaf september stagelopen en  lijkt het je leuk dit bij een mooie mondzorgpraktijk te doen? Dat kan! Bij deze stage is het doel om de praktijk op de kaart te zetten, zodat deze op een natuurlijke manier kan groeien. Het is de bedoeling dat de doelgroep op een gestructureerde manier aangesproken blijft en er ambassadeurs gecreëerd worden. Het doel is ook de jongere doelgroep (20-45 jaar) aan te spreken die zich vaak niet realiseren hoe belangrijk mondzorg is. Men gaat vaak pas bij klachten naar de mondhygiënist. Ook is het onbekend dat kinderen tot 18 gratis zijn.

Van de stagiair wordt verwacht dat hij/zij een communicatieplan zal ontwikkelen, online activiteiten gaat bedenken en uitvoeren (social media, website), acties meten, terugkoppelen en de strategie daarop aanpassen.

Het is belangrijk dat je affiniteit met online/social media hebt, een vlotte pen en een creatieve geest. Eventuele kennis van statistiek en SEO/SEA, Photoshop en/of InDesign is een pré.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Stuur een e-mail naar s_lazaar@icloud.com.

Niveau:  Bachelor/Master
Dienstverband: Stage
Vanaf: Per september 2017
Locatie: Tilburg

AppSpecialisten

Afstudeerstagiair(e) bij AppSpecialisten

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage en ben je geïnteresseerd in apps? AppSpecialisten kan je begeleiden met afstuderen: reeds drie studenten van Tilburg University gingen je voor. AppSpecialisten is een online kennisplatform over de ontwikkeling van apps en is een adviesbureau voor bedrijven en app-startups. Het is gelegen in Tilburg tegenover het centraal station. Momenteel is er plek voor één stagiair.  Heb je interesse? Stuur een e-mail naar externebetrekkingen@svflow.nl, zodat je in contact gebracht kan worden met David van der Loo (eigenaar van AppSpecialisten).
aiesec

Ga naar het buitenland met AIESEC!

AIESEC is de grootste non-profit organisatie in de wereld gerund door studenten. We helpen jonge leiders zichzelf te ontwikkelen door middel van interculturele uitwisselingsprojecten. AIESEC biedt professionele stages aan waarin je de mogelijkheid krijgt je leiderschap-skills te ontwikkelen in een uitdagende, nieuwe omgeving in het buitenland. De stages zijn betaald en in verschillende branches en sectors. AIESEC helpt met het vinden van een kamer, visum, persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een internationaal netwerk. Als je je via Flow registreert, krijg je ook nog eens €20 euro korting! Wil jij ook een fantastische, onvergetelijke tijd in het buitenland? Join us op www.aiesec.nl/joinnow of kom langs op kantoor, E2.15.

vacaturebrunel

Traineeship ICT Brunel

Brunel biedt talenten met een bedrijfskundige en/of IT opleidingsachtergrond een traineeships van twee jaar. Tijdens het ICT traineeship werk je binnen drie verschillende afdelingen verspreid over de gehele IT organisatie.

Niveau: Afgestudeerd
Dienstverband: Fulltime, voor 2 jaar
Vanaf: Per direct
Locatie: Zuid-Limburg

NS

Meewerkstage arbeidsmarktcommunicatie bij NS

De NS biedt vanaf september 2017 een meewerkstage aan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Meer informatie? Klik dan hieronder.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Fulltime, gedurende een periode van 5 maanden
Vanaf: September 2017
Locatie: Niet bekend

De Bussel

Stage op de afdeling publiciteit bij Theater de Bussel

Theater de Bussel is een eigentijdse uitgaansgelegenheid in het stadscentrum van Oosterhout. Het is een knus en gezellig theater met professioneel en lokaal theater- en concertaanbod. De stagiair(e) loopt mee op de afdeling Marketing & Publiciteit. De stage start begin september en de duur van de stage is minimaal 4 maanden voor 4 á 5 dagen in de week. Je komt te werken in een gezellig en jong team (7 personen), waar ruimte is voor eigen initiatief en ideeën. Klik hieronder voor meer informatie.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 4/5 dagen in de week, voor minimaal 4 maanden
Vanaf: September 2017
Locatie: Oosterhout

Cross your borders

Stage bij Cross Your Borders

Stichting Cross Your Borders is een jongerenorganisatie die onderwijsprojecten over mondiale vraagstukken behandelt op meer dan 250 middelbare scholen in Nederland. Op deze scholen neemt de stichting het lesprogramma een aantal dagen over. In deze parttime stage (minimaal één dag per week), krijg je de kans om als volwaardig onderdeel van het team mee te werken aan deze onderwijsprojecten. Meer info? Klik dan hieronder.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime stage, minimaal één dag in de week, gedurende een periode van minimaal drie maanden
Vanaf: Meerdere periodes per jaar
Locatie: Diverse locaties door heel Nederland

argus

Vacature bij Argus Producties

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan en heb je affiniteit met media? Argus Producties is een bedrijf binnen de televisiewereld dat zich richt op het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie bij live sportevenementen. Je maakt bijvoorbeeld slowmotions tijdens een Eredivisiewedstrijd, maakt uitgebreide en minder uitgebreide montages van een basketbalwedstrijd en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, als LSM-redacteur ben je redactioneel verantwoordelijk en de beelden die jij selecteert verschijnen bij duizenden mensen op TV! We werken hiervoor samen met o.a. FOX Sports, Ziggo, NOS, RTL, Veronica en vele andere buitenlandse opdrachtgevers. Als bedrijf zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten! Interesse gekregen? Klik dan hieronder voor meer info!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: In overleg
Vanaf: In overleg
Locatie: Utrecht

bulkoek

Drie stageplekken bij Passionate Bulkoek

Momenteel zijn er drie stageplekken vrij bij Passionate Bulkoek. Passionate Bulkboek ontwikkelt literaire projecten en evenementen voor een jonge doelgroep.

Geen Daden Maar Woorden Festival
Geen Daden Maar Woorden Festival is een ontdekkingstocht langs literair talent, (inter)nationale dichters en spoken word-artiesten, singer-songwriters, en muziek(theater). Het festival vindt plaats op 14 oktober op Katendrecht, Rotterdam.
Periode: juli-oktober 2017 (andere periode mogelijk in overleg)
Tijd: 4 dagen per week

Projectassistent educatie
Als projectassistent bij Passionate Bulkboek werk je mee in het team van een van de projecten. Je ondersteunt het team bij de productie en programmering van verschillende evenementen. Ook verzorg je een deel van de communicatie en publiciteit. Projecten waarvoor we stagiairs zoeken zijn Er Was Eens, de Jonge Jury en De Inktaap.
Periode: september t/m dec 2017 (andere periode mogelijk in overleg)
Tijd: 4 dagen per week

Projectassistent marketing en communicatie
Ondersteunende afdeling die de communicatie verzorgt voor alle projecten van Passionate Bulkboek. Daarbij houdt de afdeling zich ook bezig met gebruikersonderzoeken en de verkoop. We zoeken specifiek stagiaires met een opleiding in de richting communicatie en/of commercie.
Periode: vanaf half augustus 2017 (in overleg)
Tijd: 4 dagen per week 

willis-towers-watson

Werkstudent bij Willis Towers Watson

Willis Towers Watson is een van de grootste consultancy kantoren van de wereld. Het Employee Insights team is op zoek naar versterking! Bij ons BeNeNord team in Amstelveen hebben wij ruimte voor een werkstudent met affiniteit voor medewerkersbetrokkenheid, project management plus feeling heeft voor het werken met zeer uiteenlopende stakeholders. Je bent onderdeel van een team dat trajecten ontwikkelt en uitvoert voor multinationals die een zetel hebben in de Benelux en Scandinavië. De taken zijn divers, en je draait vanaf dag 1 mee met verschillende projectteams. Omdat geen enkel project en geen enkele klant hetzelfde is, zijn de werkzaamheden moeilijk in bulletpoints te vangen.  Wil jij wat meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime
Vanaf: Per direct (vacature is geplaatst op 14-6-2017)
Locatie: Amstelveen

lievens

Het Zeeuwse Lievens Communicatie zoekt medior adviseur(s)

Hou je van zon, strand, zee en wind? Denk je wel eens aan wonen in Zeeland? En wil je dat combineren met een uitdagende communicatiebaan met ruimte voor ontwikkeling? Dan is dit je kans. Lievens Communicatie is een middelgroot bureau in Middelburg. We werken met 12 adviseurs voor grote opdrachtgevers in Zeeland. We doen projecten voor zorginstellingen, energiebedrijven, woningcorporaties, banken, chemische bedrijven, gemeenten, Rijkswaterstaat, waterschap en Provincie. Op dit moment zijn we op zoek naar medior adviseurs met ambitie, die zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren bij onze klanten en die even enthousiast worden van de communicatietheorie als van de praktijk. Adviseurs die het bureauleven kennen of willen leren kennen en die zich niet omver laten blazen door de Zeeuwse wind. Meer over de vacature en sollicitatieprocedure lees je op onze website www.lievenscommunicatie.nl.

Niveau: Master
Dienstverband: 28-40 uur per week
Vanaf: Ongeveer vanaf september, solliciteren kan tot 18 augustus 2017
Locatie: Middelburg, Zeeland

estate

Vacature Estate onderzoek Content Management Systeem

Ben jij derdejaars bachelorstudent, masterstudent of afgestudeerd?
Bijvoorbeeld in Communicatie- & Informatie- of Organisatiewetenschappen?
Flexibel, zelfstandig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel?
. . . En weet je je weg te vinden op digitaal vlak?

Wij zoeken iemand voor Estate die onderzoek wil doen naar de investering in mensen en tijd die de implementatie van het Microsoft Content Management Systeem Sitecore met zich mee brengt.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime
Vanaf: Periode september tot december 2017
Locatie: In Tilburg of vanuit huis

Mail je CV en motivatie naar kennisklik@uvt.nl, dan nemen zij contact met je op.

fnac.be_

Stage Online Marketing in Parijs!

Ben jij vanaf september 2017 op zoek naar een leuke, uitdagende stage binnen een jong en ambitieus E-commerce team? Zou jij graag 6 tot 12 maanden doorbrengen in Parijs? Heb jij een duidelijke visie op de toekomst van E-Commerce? Ben jij een communicatief en analytisch? Heb jij gevoel voor SEO, HTML, Web Marketing en Excel? Wil jij graag werken met software zoals Adobe Omniture en Google Analytics? En denk jij dat je onze Online Market Manager of Data Manager kan verslaan met FIFA? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hieronder meer over onze stage Online Marketing!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage
Vanaf: Per september 2017
Locatie: Parijs

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search