Vacature YSE

Digital Traineeship bij YSE

YSE is op zoek naar een Digital Native voor een traineeship van twee jaar! In dit traineeship ga je aan de slag met opdrachten op het gebied van User Experience & Adaption, Product Development & Implementation, Digital Transformation, Digital Marketing en Innovation. Op 12 april zal er een selectiedag plaatsvinden, waarbij de dag begint met een kennismaking, gevolgd door verschillende rondes. Na deze dag kan je met een contract op zak de deur uit lopen! Wil jij meer informatie? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Niveau: Master
Dienstverband: Traineeship van twee jaar
Vanaf: In overleg, in ieder geval na de selectiedag op 12 april 2017
Locatie: Baarn

aiesec

Ga naar het buitenland met AIESEC!

AIESEC is de grootste non-profit organisatie in de wereld gerund door studenten. We helpen jonge leiders zichzelf te ontwikkelen door middel van interculturele uitwisselingsprojecten. AIESEC biedt professionele stages aan waarin je de mogelijkheid krijgt je leiderschap-skills te ontwikkelen in een uitdagende, nieuwe omgeving in het buitenland. De stages zijn betaald en in verschillende branches en sectors. AIESEC helpt met het vinden van een kamer, visum, persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een internationaal netwerk. Als je je via Flow registreert, krijg je ook nog eens €20 euro korting! Wil jij ook een fantastische, onvergetelijke tijd in het buitenland? Join us op www.aiesec.nl/joinnow of kom langs op kantoor, E2.15.

vacaturebrunel

Traineeship ICT Brunel

Brunel biedt talenten met een bedrijfskundige en/of IT opleidingsachtergrond een traineeships van twee jaar. Tijdens het ICT traineeship werk je binnen drie verschillende afdelingen verspreid over de gehele IT organisatie.

Niveau: Afgestudeerd
Dienstverband: Fulltime, voor 2 jaar
Vanaf: Per direct
Locatie: Zuid-Limburg

bobmail

Stage e-mailmarketing bij Bobmail (2-3 dagen per week)

Ben jij op zoek naar een stage waar je meer mag doen dan alleen koffie halen en de nietjes bijvullen? Wij hebben een plaatsje vrij op onze klant support! Als stagiaire klant support is geen dag hetzelfde. Jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt van onze klanten wanneer ze het even niet meer weten. Jij bent er om ze uit de brand te helpen; je bent dus gelijk ons visitekaartje en hun reddende engel. Lijkt het je leuk om het Bobmail team te versterken? Stuur gerust een mailtje naar vragen@bobmail.nl.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 6 maanden
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 27-3-2017)
Locatie: Tilburg

mtl-stage

Schrijfster zoekt hulp bij social media

Schrijfster Marie-Thérèse Lips is op zoek naar een student die haar kan helpen met het opzetten en gebruiken van social media-kanalen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het onder de aandacht brengen van haar nieuwe boek. Voor deze werkzaamheden zul je een passende vergoeding ontvangen. Meer informatie? Klik hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage/bijbaan, aantal uren in overleg
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 20-12-2016 en is nog steeds beschikbaar!)
Locatie: Tilburg

tandem

Studiebegeleider bij Tandem Studiebegeleiding

Tandem Studiebegeleiding is op zoek naar een enthousiaste begeleider(ster) om middelbare scholieren te begeleiden met hun schoolwerk. Was jij goed (en had je gemiddeld een 8 of hoger) in een bepaald vak en wil jij deze kennis nu gebruiken om wat bij te verdienen en bijles te geven? Klik dan hieronder voor meer info!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Minstens twee middagen in de week tussen 15.00 uur en 18.30
Vanaf: Per direct (deze vacature is geplaatst op 3-1-2017)
Locatie: Verschillend

operadagen-rotterdam

Stage marketing en communicatie bij Operadagen Rotterdam

Operadagen Rotterdam is op zoek naar een stagiair Marketing & Communicatie in de periode van januari t/m mei 2017. Operadagen Rotterdam is een festival met nieuwe en avontuurlijke vormen van opera en muziektheater. De twaalfde editie vindt plaats van 12 tot en met 21 mei 2017. Het festival presenteert onalledaagse en grensverleggende producties van zowel de internationale top als jonge, avontuurlijke makers. De stagiair marketing & communicatie maakt van dichtbij de organisatie van een vooraanstaand internationaal podiumkunstenfestival mee. Alle kanten van festivalmarketing komen aan bod: redactie, publiciteit, online marketing, drukwerk en sales. Meer info? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Aantal dagen in overleg, periode januari t/m half juni
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 10-1-2017, nog steeds beschikbaar!)
Locatie: Rotterdam

sire

Stage bij SIRE Amsterdam

SIRE Life Sciences is op zoek naar ambitieuze studenten die deel willen uitmaken van een jong, ambitieus en snelgroeiende internationale organisatie. Als stagiair zal je een belangrijk rol innemen bij de ondersteuning van de verschillende afdelingen op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

De rol van een stagiaire hangt af van zijn of haar specialisaties en interesses. Een stagiaire met uitstekende sociale vaardigheden, kan de functie krijgen om direct contact op te nemen met klanten om sales te realiseren. Terwijl iemand die pakkende teksten kan schrijven, verantwoordelijk kan worden voor de social media.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Fulltime stage
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 6-2-2017)
Locatie: Amsterdam

SIRE vacature

Trainee recruitment strategist bij SIRE

Geen werkervaring? Geen probleem! SIRE Life Sciences heeft een trainingsprogramma voor trainee’s die je klaarstoomt voor de recruitment. Deze rol sluit uitstekend aan met communicatief sterke mensen. Netwerken en relaties bouwen zijn de sleutel van de Trainee Recruitment Strategist rol. SIRE Life Sciences is een internationaal bedrijf, daarom moeten Trainee Recruitment Strategist’s vloeiend Engels en Nederlands kunnen spreken.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Fulltime traineeship
Vanaf: Per direct (deze vacature is geplaatst op 6-2-2017)
Locatie: Amsterdam

S2M-group

Stage bij S2M-Group in Barcelona

S2M-Group Data & Services is een internationaal bedrijf in Barcelona (Spanje), Miami (VS), Bangkok (Thailand) en Moskou (Rusland). Op het moment zijn er verschillende stageplekken vrij voor de positie “International Business Consultant” op de locatie in Barcelona. Ze zijn op zoek naar stagiair(e)s van wie Nederlands en/of Duits de moedertaal is.  Op deze stage zul je veel leren over “product-market fit methodology and data driven sales” en zul je je bezighouden met marketingstrategieën. Enthousiast geworden? Klik hieronder voor meer informatie!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Betaalde stage voor 3-12 maanden, aantal uren in overleg
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 16-2-2017)
Locatie: Barcelona

Simavi

Communicatie en Fondsenwerving stage bij Simavi

Ga jij ons helpen om het merk Simavi sterker en groter te maken? Binnen ons communicatie- en fondsenwervingsteam zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze student die vanaf april 2017 het team komt versterken voor 4 dagen per week. Als C&F stagiair hou jij je bezig met communicatie, marketing en evenementen. Meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 4 dagen per week
Vanaf: Vanaf april 2017
Locatie: Amsterdam

lhlkj

Masterclass Data Analyse bij Cmotions

Een baan als Marketing Data Specialist bij Bol.com of ING?
Je hebt talent en een mooie studie afgerond. Nu wil je aan de slag in een mooie functie, maar je hebt de benodigde ervaring nog niet. Cmotions leidt jou als Young Professional op tot Marketing Data Specialist. Met uitzicht op een baan bij een toonaangevende werkgever. Ben je afgestudeerd en wil je een baan in de wereld van Marketing Data, misschien wel bij Bol.com of ING? Dan is de Masterclass Data Analyse iets voor jou!

Niveau: Master
Dienstverband: Fulltime
Vanaf: Eerstvolgende Masterclass vindt plaats op 10 april 2017
Locatie: Amersfoort, uiteindelijke baan wellicht op een andere locatie

ff

Diverse stages Nederlands Filmfestival 2017

Voor het aankomende Nederlands Film Festival (20 t/m 29 september 2017) wordt weer gezocht naar enthousiaste stagiaires om de organisatie te versterken. Ze hebben verschillende stageplaatsen op de afdelingen Programma, Partnerships & Sales, Marketing & Communicatie, Holland Film Meeting en het Festivalbureau. Meer info? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage
Vanaf: Verschillend per stage, van maart tot medio oktober of bijvoorbeeld van juli tot medio oktober (zie link voor meer info)
Locatie: Utrecht

Cinekid

Cinekid zoekt stagiar(e)s

Cinekid organiseert jaarlijks in de herfstvakantie het Cinekid Festival voor de jeugd (4-14 jaar) op de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit unieke evenement omvat alle aspecten van de media-industrie voor jong publiek. We vertonen gemiddeld 150 bijzondere films en tv-programma’s en creëren met de meest innovatieve tools, games, installaties en apps, de grootste digitale speeltuin van de wereld: het MediaLab. Voor de voorbereidingen van de opkopende editie zijn we op zoek naar de beste stagiaires. Op iedere afdeling zoeken we toppers! Meer info? Klik hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage
Vanaf: Verschillend per stage, sommige gedurende de zomerperiode tot december, andere stages per april tot en met oktober (zie link voor meer informatie)
Locatie: Amsterdam

Tilburg gemeente

(Stage)opdracht bij Gemeente Tilburg

Bij de gemeente Tilburg is er het beleid om alleen in het Nederlands te communiceren, maar steeds vaker is er de vraag of er ook anderstalige folders/info beschikbaar is. Tilburg heeft te maken met veel culturen. Nu wil de gemeente graag laten onderzoeken of het voor het BAT (Brabants Afval Team) in Tilburg effectief is om toch in een andere taal te gaan communiceren? En zo ja, is dan alleen Engels afdoende of moeten we wellicht in nog meer talen gaan communiceren over onze afvalscheiding? Lijkt jou het leuk om hier een onderzoek naar te doen? Stuur dan een e-mail voor meer informatie naar katja.beljaars@tilburg.nl.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Opdracht/eventueel stageopdracht
Vanaf: In overleg
Locatie: Tilburg

TU

Twee PhD-plekken bij TU Eindhoven

De TU Eindhoven heeft verschillende PhD-plekken vrij! Momenteel zijn er twee vacatures:

  1. PhD in Trust and motivation in mobile behavior change support systems
  2. PhD in Rethinking trust and consent in mobile behavior change support systems

Lijkt jou het interessant om te promoveren aan de Technische Universiteit Eindhoven? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Parijs

Stage Cultuur & Communicatie bij de Nederlandse Ambassade in Parijs!

Ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actualiteiten? Volg je de media op de voet? Ben je een ontspannen organisator? Krijg je een kick van het verzamelen van reacties op je Facebookpagina? Et finalement, parlez-vous français? De Nederlandse Ambassade in Parijs is op zoek naar een stagiair(e) Cultuur & Communicatie van de periode september 2017 tot januari 2018.  Meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage voor een periode van 4/5 maanden
Vanaf: September 2017 (solliciteren kan t/m 1 juni 2017)
Locatie: Parijs

lsvb

LSVB zoekt coaches!

De Landelijke Studenten Vakbond zoekt coaches voor studiejaar 2017-2018. Coach zijn van regionale vakbonden of LSVb-bestuurslid is enorm leerzaam. Coaches krijgen de kans om te groeien in hun coachingsvaardigheden. Bovendien komen ze terecht in een hechte coachingspoule die zes keer per jaar in het weekend bij elkaar komt. En ten slotte krijgen ze allerhande trainingen (bv. over lichaamstaal of coachingswerkvormen), incl. heerlijke lunch, reiskostenvergoeding en borrel.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Ongeveer zeven sessies per jaar waarbij jij coach bent
Vanaf: Halverwege augustus (solliciteren kan t/m 23 april 2017)
Locatie: Verschillend

NS

Meewerkstage arbeidsmarktcommunicatie bij NS

De NS biedt vanaf september 2017 een meewerkstage aan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Meer informatie? Klik dan hieronder.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Fulltime, gedurende een periode van 5 maanden
Vanaf: September 2017
Locatie: Niet bekend

De Bussel

Stage op de afdeling publiciteit bij Theater de Bussel

Theater de Bussel is een eigentijdse uitgaansgelegenheid in het stadscentrum van Oosterhout. Het is een knus en gezellig theater met professioneel en lokaal theater- en concertaanbod. De stagiair(e) loopt mee op de afdeling Marketing & Publiciteit. De stage start begin september en de duur van de stage is minimaal 4 maanden voor 4 á 5 dagen in de week. Je komt te werken in een gezellig en jong team (7 personen), waar ruimte is voor eigen initiatief en ideeën. Klik hieronder voor meer informatie.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 4/5 dagen in de week, voor minimaal 4 maanden
Vanaf: September 2017
Locatie: Oosterhout