AppSpecialisten

Afstudeerstagiair(e) bij AppSpecialisten

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage en ben je geïnteresseerd in apps? AppSpecialisten kan je begeleiden met afstuderen: reeds drie studenten van Tilburg University gingen je voor. AppSpecialisten is een online kennisplatform over de ontwikkeling van apps en is een adviesbureau voor bedrijven en app-startups. Het is gelegen in Tilburg tegenover het centraal station. Momenteel is er plek voor één stagiair.  Heb je interesse? Stuur een e-mail naar externebetrekkingen@svflow.nl, zodat je in contact gebracht kan worden met David van der Loo (eigenaar van AppSpecialisten).
aiesec

Ga naar het buitenland met AIESEC!

AIESEC is de grootste non-profit organisatie in de wereld gerund door studenten. We helpen jonge leiders zichzelf te ontwikkelen door middel van interculturele uitwisselingsprojecten. AIESEC biedt professionele stages aan waarin je de mogelijkheid krijgt je leiderschap-skills te ontwikkelen in een uitdagende, nieuwe omgeving in het buitenland. De stages zijn betaald en in verschillende branches en sectors. AIESEC helpt met het vinden van een kamer, visum, persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een internationaal netwerk. Als je je via Flow registreert, krijg je ook nog eens €20 euro korting! Wil jij ook een fantastische, onvergetelijke tijd in het buitenland? Join us op www.aiesec.nl/joinnow of kom langs op kantoor, E2.15.

vacaturebrunel

Traineeship ICT Brunel

Brunel biedt talenten met een bedrijfskundige en/of IT opleidingsachtergrond een traineeships van twee jaar. Tijdens het ICT traineeship werk je binnen drie verschillende afdelingen verspreid over de gehele IT organisatie.

Niveau: Afgestudeerd
Dienstverband: Fulltime, voor 2 jaar
Vanaf: Per direct
Locatie: Zuid-Limburg

Cross your borders

Stage bij Cross Your Borders

Stichting Cross Your Borders is een jongerenorganisatie die onderwijsprojecten over mondiale vraagstukken behandelt op meer dan 250 middelbare scholen in Nederland. Op deze scholen neemt de stichting het lesprogramma een aantal dagen over. In deze parttime stage (minimaal één dag per week), krijg je de kans om als volwaardig onderdeel van het team mee te werken aan deze onderwijsprojecten. Meer info? Klik dan hieronder.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime stage, minimaal één dag in de week, gedurende een periode van minimaal drie maanden
Vanaf: Meerdere periodes per jaar
Locatie: Diverse locaties door heel Nederland

argus

Vacature bij Argus Producties

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan en heb je affiniteit met media? Argus Producties is een bedrijf binnen de televisiewereld dat zich richt op het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie bij live sportevenementen. Je maakt bijvoorbeeld slowmotions tijdens een Eredivisiewedstrijd, maakt uitgebreide en minder uitgebreide montages van een basketbalwedstrijd en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, als LSM-redacteur ben je redactioneel verantwoordelijk en de beelden die jij selecteert verschijnen bij duizenden mensen op TV! We werken hiervoor samen met o.a. FOX Sports, Ziggo, NOS, RTL, Veronica en vele andere buitenlandse opdrachtgevers. Als bedrijf zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten! Interesse gekregen? Klik dan hieronder voor meer info!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: In overleg
Vanaf: In overleg
Locatie: Utrecht

amgen

Twee communicatiestages bij Amgen

Amgen is op zoek naar twee stagiair(e)s!

De eerste stage is een meewerkstage, waarbij je fulltime het communicatieteam ondersteunt met alle zaken waar ondersteuning nodig is: het posten van interne communicatie via de mail en/of schermen, het nadenken over verschillende activiteiten en evenementen die Amgen organiseert en nog veel meer.

De tweede stage is een onderzoekstage, waarbij je de kans krijgt om naar verschillende kantoren van Amgen te reizen, verdeeld over heel Europa. Het is de bedoeling dat je de social media tracking tool gaat analyseren en de verschillende kantoren gaat voorzien van jouw bevindingen en aanbevelingen.

Alle medewerkers binnen Amgen streven ernaar hun missie te realiseren: “to serve patients”. Samen met het team en de andere kantoren van Amgen wereldwijd streeft Amgen ernaar om het leven van patiënten te verbeteren. Als stagiair krijg je veel vrijheid en is er ruimte voor eigen initiatief. Samen met de andere stagiairs (we hebben jaarlijks rond de 30 stagiairs) zal je deel uit maken van ons stageprogramma. Elke maand worden er ‘learn sessions’ georganiseerd, waar de stagiairs samen komen om elkaars ervaringen te delen en meer te leren over het bedrijf en/of de branche en tot slot wordt er een final poster session georganiseerd waar je jouw onderzoek of stage periode zult presenteren aan verschillende managers uit onze organisatie.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met svanklee@amgen.com!

Logo TD

Word maatje of coach van een vluchteling bij New Dutch Connections

Iedereen heeft ze: talenten en toekomstdromen. Maar niet iedereen heeft de kans om die talenten te ontwikkelen en dromen na te jagen. Stichting New Dutch Connections (NDC) biedt (ex-)asielzoekers van 15 t/m 29 jaar die kansen in de ToekomstAcademie. Jonge vluchtelingen doen tijdens verschillende leertrajecten professionele kennis, vaardigheden, ervaringen en connecties op binnen de sector waarin ze zich willen ontwikkelen. Tegelijkertijd worden ze vanuit NDC gekoppeld aan een coach uit het werkveld en een maatje die hen bij alles kunnen ondersteunen. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar abubakarr@newdutchconnections.nl.

Maatje:
Ben jij tussen de 18 en 25 jaar oud? Dan kun je als maatje een jongere ondersteunen in het vinden van zijn/ haar weg in Nederland en in het ontwikkelen van zijn/ haar talenten. Je bezoekt bijvoorbeeld open dagen, werkt samen aan een opdracht, of onderneemt iets cultureels of sportiefs. Meld je aan via: abubakarr@newdutchconnections.nl.
Niveau: Bachelor/Master (18-25 jaar)
Dienstverband: In overleg
Vanaf: Direct
Locatie: Tilburg

Coach:
Als coach (> 25 jaar) zet je samen met de jongere stappen om de regie over zijn/ haar leven te nemen en concreet aan de toekomst te werken. Je ondersteunt hem/ haar in het opbouwen van een netwerk en bent ook bereid je eigen netwerk in te zetten.
Niveau: Bachelor/Master (>25 jaar)
Dienstverband: In overleg
Vanaf: Direct
Locatie: Tilburg

groenlinks-stage

STAGE: FRONT OFFICE GROENLINKS (UTRECHT, 32 UUR P/W)

Na een fantastische uitslag voor GroenLinks bij de Tweede Kamerverkiezingen maken we ons op voor de volgende mijlpaal: de gemeenteraadsverkiezingen. Dit is hét moment om onze beweging te versterken. Hou jij van politiek en ben je op zoek naar een uitdagende communicatiestage? Dan kan jij kan het verschil maken!

De communicatie met de kiezer staat centraal in de campagnes van GroenLinks. Een heel belangrijk deel hiervan wordt gedaan door de Front Office. Als lid van dit team sta je in direct contact met alle mensen die ons mailen en berichten via social media. In samenwerking met medewerkers van de Tweede Kamerfractie en het campagneteam breng jij de idealen van GroenLinks zo goed mogelijk over aan het publiek.

Andersom breng je ook signalen van het publiek over aan GroenLinks. Als ontvanger van positieve en negatieve reacties weet jij als geen ander wat er speelt onder de kiezer. Met een dagelijkse update en een maandelijkse rapportage draag je bij aan de strategie achter de campagne.

Als kers op de taart ga je regelmatig mee naar onze Meet-ups om daar backstage de livestream op social media te monitoren. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de kijkers zich gehoord voelen en dat wij weten wat er speelt.

Niveau: HBO/WO-denkniveau
Dienstverband: Fulltime stage (32 uur p/w)
Vanaf: Direct
Locatie: Utrecht

senfal-stage

Marketing en social media stage

Senfal is op zoek naar een stagiair om het marketingteam te versterken. Als marketingstagiair ben je verantwoordelijk voor het beheren van alle content op Senfal’s social media. Omdat we een klein bedrijf zijn word je betrokken in het gehele proces. Van planning tot uitvoering: brainstormen over creatieve ideeën die onze marketing doelen steunen en onze brand-story vertellen. Het creëren van de content en het plannen en delen van activiteiten op alle kanalen. Je duikt in de wereld van de energie, software en alles ertussenin, leergierig is jouw ‘middle name’. Het is mogelijk om je stage te combineren met een (afstudeer)onderzoek. Als je creatief bent, een passie hebt voor social media en hart voor een betere wereld, dan is deze stage jou op het lijf geschreven.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Minimaal 3 dagen per week voor minimaal 3 maanden
Vanaf: Direct
Locatie: Amsterdam

universiteit-vacature

Werkstudent op oproepbasis (Secretaresse, niveau 5) (11542)

Bij de divisie Executive Services zijn wij op zoek naar een Werkstudent op oproepbasis (Secretaresse, niveau 5)

Het secretariaat van het College voor Promoties en de Pedel is op zoek naar een werkstudent(e) voor de ondersteuning bij diverse activiteiten ter voorbereiding op promoties aan Tilburg University. We zoeken een student(e) aan Tilburg University, die voor tenminste 1 jaar, maar zo mogelijk langer, beschikbaar blijft omdat in genoemd tijdvak nog gestudeerd zal worden op onze universiteit. Het betreft namelijk een functie met geen eenvoudig routinematig werk. De functie is zeer divers en het betreft een koppeling tussen twee functiegebieden. Je hebt dan ook twee fysiek verschillende werkplekken.

De functie bestaat uit het geven van administratieve ondersteuning aan het secretariaat van het College voor Promoties alsmede aan de Pedel. De taken bestaan onder andere uit: correspondentie uitwerken voor promovendi, promotores en promotiecommissies, en de daarbij behorende administratie, zoals het invoeren van gegevens in het Promovendi Volg Systeem (PVS). Daarnaast beantwoord je telefoontjes en mailtjes bij afwezigheid van de vaste secretariaatsmedewerkers.

Verder maak je een planning voor de gastheren bij academische zittingen. Hier houd je toezicht op en ook zorg je voor de bijbehorende administratie en controle. Bij promoties begeleid je het logistiek proces. Ook wordt een deel van de administratie verwerkt in een Management Informatie Systeem, waarbij jij gegevens invoert.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 12 uur per week (oproepbasis)
Vanaf: Direct
Locatie: Tilburg University

measurement-vacature

Project op Tilburg University

Measuremen is een facilitair meetbureau en wij voeren bezettingsgraadmetingen uit bij diverse bedrijven over de hele wereld. In de week van 30 oktober t/m 3 november en in de week van 6 t/m 10 november vindt er een project plaats bij de Universiteit van Tilburg. Ik ben nog op zoek naar studenten die interesse hebben om bij dit project aan de slag te gaan. Wat is de bedoeling? De student gaat aan de hand van zijn smartphone een aantal rondes per dag langs vooraf afgesproken collegezalen/klaslokalen en vult dan in onze software in met hoeveel personen de ruimte bezet is (de precieze klaslokalen en rondes worden tzt bekend gemaakt). De vergoeding hiervoor is €10,50 per uur. Indien je een enthousiaste student bent die een zakcent wil bijverdienen, dan kun je je aanmelden via deze site: https://www.wemeasure.com/nl/jobs/

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: In overleg
Vanaf: 30 oktober
Locatie: Tilburg University

ambassade-stage

Stage Nederlandse ambassade in australië, afdeling culturele zaken en publieksdiplomatie

De ambassade biedt de mogelijkheid om 6 maanden, van 1 februari 2018 met 31 juli 2018, stage te lopen bij de Afdeling Culturele Zaken en Publieksdiplomatie.

Een stage op een ambassade biedt studenten de mogelijkheid om van dichtbij mee te maken wat diplomatie inhoudt. De ambassade richt zich op het opbouwen en onderhouden van de politieke, economische en culturele aspecten van de relatie tussen Nederland en Australië. Daarmee bieden deze stages een uitstekende leer- en werkplek voor internationaal georiënteerde studenten.

Geïnteresseerden kunnen tot en met 10 november 2017 reageren.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 6 maanden stage
Vanaf: 1 februari 2018
Locatie: Canberra, Australië

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search