AppSpecialisten

Afstudeerstagiair(e) bij AppSpecialisten

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage en ben je geïnteresseerd in apps? AppSpecialisten kan je begeleiden met afstuderen: reeds drie studenten van Tilburg University gingen je voor. AppSpecialisten is een online kennisplatform over de ontwikkeling van apps en is een adviesbureau voor bedrijven en app-startups. Het is gelegen in Tilburg tegenover het centraal station. Momenteel is er plek voor één stagiair.  Heb je interesse? Stuur een e-mail naar externebetrekkingen@svflow.nl, zodat je in contact gebracht kan worden met David van der Loo (eigenaar van AppSpecialisten).
aiesec

Ga naar het buitenland met AIESEC!

AIESEC is de grootste non-profit organisatie in de wereld gerund door studenten. We helpen jonge leiders zichzelf te ontwikkelen door middel van interculturele uitwisselingsprojecten. AIESEC biedt professionele stages aan waarin je de mogelijkheid krijgt je leiderschap-skills te ontwikkelen in een uitdagende, nieuwe omgeving in het buitenland. De stages zijn betaald en in verschillende branches en sectors. AIESEC helpt met het vinden van een kamer, visum, persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een internationaal netwerk. Als je je via Flow registreert, krijg je ook nog eens €20 euro korting! Wil jij ook een fantastische, onvergetelijke tijd in het buitenland? Join us op www.aiesec.nl/joinnow of kom langs op kantoor, E2.15.

vacaturebrunel

Traineeship ICT Brunel

Brunel biedt talenten met een bedrijfskundige en/of IT opleidingsachtergrond een traineeships van twee jaar. Tijdens het ICT traineeship werk je binnen drie verschillende afdelingen verspreid over de gehele IT organisatie.

Niveau: Afgestudeerd
Dienstverband: Fulltime, voor 2 jaar
Vanaf: Per direct
Locatie: Zuid-Limburg

unipartners

Stage bij UniPartners!

Voor een stage bij UniPartners ga je voor Be Pure onderzoeken welke kanalen er zijn om haar doelgroep te bereiken en welke kanalen het meest efficiënt zijn. Door middel van deskresearch, analyse van best practices en interviews zal een marketingplan worden opgesteld. Na afloop van het project wordt er een concreet plan met gespecificeerde vervolgstappen opgeleverd. Wil jij leren hoe je een marketingplan schrijft? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 8 á 10 uur per week
Vanaf: Per direct (deze vacature is geplaatst op 18-5-2017)

bobmail

Stage e-mailmarketing bij Bobmail (2-3 dagen per week)

Ben jij op zoek naar een stage waar je meer mag doen dan alleen koffie halen en de nietjes bijvullen? Wij hebben een plaatsje vrij op onze klant support! Als stagiaire klant support is geen dag hetzelfde. Jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt van onze klanten wanneer ze het even niet meer weten. Jij bent er om ze uit de brand te helpen; je bent dus gelijk ons visitekaartje en hun reddende engel. Lijkt het je leuk om het Bobmail team te versterken? Stuur gerust een mailtje naar vragen@bobmail.nl.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 6 maanden
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 27-3-2017)
Locatie: Tilburg

sire

Stage bij SIRE Amsterdam

SIRE Life Sciences is op zoek naar ambitieuze studenten die deel willen uitmaken van een jong, ambitieus en snelgroeiende internationale organisatie. Als stagiair zal je een belangrijk rol innemen bij de ondersteuning van de verschillende afdelingen op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

De rol van een stagiaire hangt af van zijn of haar specialisaties en interesses. Een stagiaire met uitstekende sociale vaardigheden, kan de functie krijgen om direct contact op te nemen met klanten om sales te realiseren. Terwijl iemand die pakkende teksten kan schrijven, verantwoordelijk kan worden voor de social media.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Fulltime stage
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 6-2-2017, nog steeds beschikbaar!)
Locatie: Amsterdam

SIRE vacature

Trainee recruitment strategist bij SIRE

Geen werkervaring? Geen probleem! SIRE Life Sciences heeft een trainingsprogramma voor trainee’s die je klaarstoomt voor de recruitment. Deze rol sluit uitstekend aan met communicatief sterke mensen. Netwerken en relaties bouwen zijn de sleutel van de Trainee Recruitment Strategist rol. SIRE Life Sciences is een internationaal bedrijf, daarom moeten Trainee Recruitment Strategist’s vloeiend Engels en Nederlands kunnen spreken.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Fulltime traineeship
Vanaf: Per direct (deze vacature is geplaatst op 6-2-2017, nog steeds beschikbaar!)
Locatie: Amsterdam

ff

Diverse stages Nederlands Filmfestival 2017

Voor het aankomende Nederlands Film Festival (20 t/m 29 september 2017) wordt weer gezocht naar enthousiaste stagiaires om de organisatie te versterken. Ze hebben verschillende stageplaatsen op de afdelingen Programma, Partnerships & Sales, Marketing & Communicatie, Holland Film Meeting en het Festivalbureau. Meer info? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage
Vanaf: Verschillend per stage, van maart tot medio oktober of bijvoorbeeld van juli tot medio oktober (zie link voor meer info)
Locatie: Utrecht

Cinekid

Cinekid zoekt stagiar(e)s

Cinekid organiseert jaarlijks in de herfstvakantie het Cinekid Festival voor de jeugd (4-14 jaar) op de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit unieke evenement omvat alle aspecten van de media-industrie voor jong publiek. We vertonen gemiddeld 150 bijzondere films en tv-programma’s en creëren met de meest innovatieve tools, games, installaties en apps, de grootste digitale speeltuin van de wereld: het MediaLab. Voor de voorbereidingen van de opkopende editie zijn we op zoek naar de beste stagiaires. Op iedere afdeling zoeken we toppers! Meer info? Klik hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage
Vanaf: Verschillend per stage, sommige gedurende de zomerperiode tot december, andere stages per april tot en met oktober (zie link voor meer informatie)
Locatie: Amsterdam

Tilburg gemeente

(Stage)opdracht bij Gemeente Tilburg

Bij de gemeente Tilburg is er het beleid om alleen in het Nederlands te communiceren, maar steeds vaker is er de vraag of er ook anderstalige folders/info beschikbaar is. Tilburg heeft te maken met veel culturen. Nu wil de gemeente graag laten onderzoeken of het voor het BAT (Brabants Afval Team) in Tilburg effectief is om toch in een andere taal te gaan communiceren? En zo ja, is dan alleen Engels afdoende of moeten we wellicht in nog meer talen gaan communiceren over onze afvalscheiding? Lijkt jou het leuk om hier een onderzoek naar te doen? Stuur dan een e-mail voor meer informatie naar katja.beljaars@tilburg.nl.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Opdracht/eventueel stageopdracht
Vanaf: In overleg
Locatie: Tilburg

NS

Meewerkstage arbeidsmarktcommunicatie bij NS

De NS biedt vanaf september 2017 een meewerkstage aan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Meer informatie? Klik dan hieronder.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Fulltime, gedurende een periode van 5 maanden
Vanaf: September 2017
Locatie: Niet bekend

De Bussel

Stage op de afdeling publiciteit bij Theater de Bussel

Theater de Bussel is een eigentijdse uitgaansgelegenheid in het stadscentrum van Oosterhout. Het is een knus en gezellig theater met professioneel en lokaal theater- en concertaanbod. De stagiair(e) loopt mee op de afdeling Marketing & Publiciteit. De stage start begin september en de duur van de stage is minimaal 4 maanden voor 4 á 5 dagen in de week. Je komt te werken in een gezellig en jong team (7 personen), waar ruimte is voor eigen initiatief en ideeën. Klik hieronder voor meer informatie.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 4/5 dagen in de week, voor minimaal 4 maanden
Vanaf: September 2017
Locatie: Oosterhout

Studentenpool

Vacature bij de Studentenpool van Tilburg University

Ben jij enthousiast over je studie? Lijkt het je leuk om scholieren hierover te vertellen? Kom dan werken voor de Studentenpool! Voor het komende collegejaar (per september) zijn wij op zoek naar nieuwe voorlichters. De Studentenpool bestaat uit ongeveer 80 enthousiaste studenten van de verschillende opleidingen aan Tilburg University. Studentenpoolers verzorgen voorlichtingsactiviteiten over studeren en studiekeuze voor leerlingen vanaf 3 VWO van de middelbare school. De studenten zijn het gezicht van de universiteit tijdens voorlichtingsactiviteiten als de Bachelorvoorlichtingsdagen, voorlichtingen op scholen of oriëntatiedagen op de universiteit. Daarnaast willen we steeds vaker studenten gaan inzetten voor het maken en onderhouden van persoonlijk contact met scholieren per mail, via Social Media of per telefoon. Als studentenpooler heb je een afwisselende functie waarbij je veel interactie aangaat met zowel leerlingen als docenten en je anderen probeert te enthousiasmeren voor jouw studie, Tilburg University en Tilburg als studentenstad.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime
Vanaf: September 2017
Locatie: Tilburg

Cross your borders

Stage bij Cross Your Borders

Stichting Cross Your Borders is een jongerenorganisatie die onderwijsprojecten over mondiale vraagstukken behandelt op meer dan 250 middelbare scholen in Nederland. Op deze scholen neemt de stichting het lesprogramma een aantal dagen over. In deze parttime stage (minimaal één dag per week), krijg je de kans om als volwaardig onderdeel van het team mee te werken aan deze onderwijsprojecten. Meer info? Klik dan hieronder.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime stage, minimaal één dag in de week, gedurende een periode van minimaal drie maanden
Vanaf: Meerdere periodes per jaar
Locatie: Diverse locaties door heel Nederland

argus

Vacature bij Argus Producties

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan en heb je affiniteit met media? Argus Producties is een bedrijf binnen de televisiewereld dat zich richt op het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie bij live sportevenementen. Je maakt bijvoorbeeld slowmotions tijdens een Eredivisiewedstrijd, maakt uitgebreide en minder uitgebreide montages van een basketbalwedstrijd en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, als LSM-redacteur ben je redactioneel verantwoordelijk en de beelden die jij selecteert verschijnen bij duizenden mensen op TV! We werken hiervoor samen met o.a. FOX Sports, Ziggo, NOS, RTL, Veronica en vele andere buitenlandse opdrachtgevers. Als bedrijf zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten! Interesse gekregen? Klik dan hieronder voor meer info!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: In overleg
Vanaf: In overleg
Locatie: Utrecht

calco

Traineeship of the year bij Calco

Bijna afgestudeerd en nog geen idee wat je straks wil gaan doen? Wil jij werken bij een top 200 bedrijf in Nederland en heb jij altijd al in de IT willen werken maar geen studie of achtergrond in de IT? Ga dan het Traineeship of the Year doen! Het maakt hierbij niet uit welke studieachtergrond je hebt.

De Calco MasterClass® is een uniek tweejarig traineeship dat bestaat uit 2 maanden opleiding en 22 maanden je kennis in de praktijk toepassen bij één van Calco’s opdrachtgevers. In twee maanden tijd leiden zij je op om een vliegende start te maken in de IT. Ruim 95% van de trainees heeft geen achtergrond in de IT.

Meer weten of een keertje kennismaken?
Wil je een keer langskomen om een beter beeld te krijgen? Calco organiseert Inhousedagen en Open Borrels waarop je kennis kunt komen maken! Op 9 juni organiseren wij ook onze Meet, Great & Eat op 9 juni, een zomerse editie van onze Inhousedag. Willen jullie meer weten over hoe het is om bij Calco te werken? Kom dan langs en kijk voor meer informatie op https://www.werkenbijcalco.nl/over-ons/ontmoet-ons.

bulkoek

Drie stageplekken bij Passionate Bulkoek

Momenteel zijn er drie stageplekken vrij bij Passionate Bulkoek. Passionate Bulkboek ontwikkelt literaire projecten en evenementen voor een jonge doelgroep.

Geen Daden Maar Woorden Festival
Geen Daden Maar Woorden Festival is een ontdekkingstocht langs literair talent, (inter)nationale dichters en spoken word-artiesten, singer-songwriters, en muziek(theater). Het festival vindt plaats op 14 oktober op Katendrecht, Rotterdam.
Periode: juli-oktober 2017 (andere periode mogelijk in overleg)
Tijd: 4 dagen per week

Projectassistent educatie
Als projectassistent bij Passionate Bulkboek werk je mee in het team van een van de projecten. Je ondersteunt het team bij de productie en programmering van verschillende evenementen. Ook verzorg je een deel van de communicatie en publiciteit. Projecten waarvoor we stagiairs zoeken zijn Er Was Eens, de Jonge Jury en De Inktaap.
Periode: september t/m dec 2017 (andere periode mogelijk in overleg)
Tijd: 4 dagen per week

Projectassistent marketing en communicatie
Ondersteunende afdeling die de communicatie verzorgt voor alle projecten van Passionate Bulkboek. Daarbij houdt de afdeling zich ook bezig met gebruikersonderzoeken en de verkoop. We zoeken specifiek stagiaires met een opleiding in de richting communicatie en/of commercie.
Periode: vanaf half augustus 2017 (in overleg)
Tijd: 4 dagen per week 

mondzorg

Stage marketing/communicatie bij een mondzorg Lazaar

Wil jij vanaf september stagelopen en  lijkt het je leuk dit bij een mooie mondzorgpraktijk te doen? Dat kan! Bij deze stage is het doel om de praktijk op de kaart te zetten, zodat deze op een natuurlijke manier kan groeien. Het is de bedoeling dat de doelgroep op een gestructureerde manier aangesproken blijft en er ambassadeurs gecreëerd worden. Het doel is ook de jongere doelgroep (20-45 jaar) aan te spreken die zich vaak niet realiseren hoe belangrijk mondzorg is. Men gaat vaak pas bij klachten naar de mondhygiënist. Ook is het onbekend dat kinderen tot 18 gratis zijn.

Van de stagiair wordt verwacht dat hij/zij een communicatieplan zal ontwikkelen, online activiteiten gaat bedenken en uitvoeren (social media, website), acties meten, terugkoppelen en de strategie daarop aanpassen.

Het is belangrijk dat je affiniteit met online/social media hebt, een vlotte pen en een creatieve geest. Eventuele kennis van statistiek en SEO/SEA, Photoshop en/of InDesign is een pré.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Stuur een e-mail naar s_lazaar@icloud.com.

Niveau:  Bachelor/Master
Dienstverband: Stage
Vanaf: Per september 2017
Locatie: Tilburg

willis-towers-watson

Werkstudent bij Willis Towers Watson

Willis Towers Watson is een van de grootste consultancy kantoren van de wereld. Het Employee Insights team is op zoek naar versterking! Bij ons BeNeNord team in Amstelveen hebben wij ruimte voor een werkstudent met affiniteit voor medewerkersbetrokkenheid, project management plus feeling heeft voor het werken met zeer uiteenlopende stakeholders. Je bent onderdeel van een team dat trajecten ontwikkelt en uitvoert voor multinationals die een zetel hebben in de Benelux en Scandinavië. De taken zijn divers, en je draait vanaf dag 1 mee met verschillende projectteams. Omdat geen enkel project en geen enkele klant hetzelfde is, zijn de werkzaamheden moeilijk in bulletpoints te vangen.  Wil jij wat meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime
Vanaf: Per direct (vacature is geplaatst op 14-6-2017)
Locatie: Amstelveen

Studentenpool

Vacature CBS bij Tilburg University

Vanaf het collegejaar 2013 – 2014 wordt de verdeling van bestuursbeurzen en subsidies bepaald door de Commissie Bestuursbeurzen en Subsidies (CBS). Deze commissie bestaat uit 2 medewerkers en 3 studentleden, die een adviserende rol hebben t.a.v. de besluitvorming van de Commissie en zorg dragen voor een goede communicatie met de verenigingen en hun (student)bestuurders. Voor deze commissie is onze universiteit op zoek naar nieuwe leden. Bekijk de vacature studentleden Commissie Bestuursbeurzen en Subsidie. Download het bestand hieronder voor meer informatie!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime
Vanaf: 1 augustus 2017 (solliciteren kan t/m 29 juni 2017)
Locatie: Tilburg University

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search