cheaptickets

Fulltime bijbaan in januari bij CheapTickets.nl via SUSA

Ben jij voor de maand januari op zoek naar een fulltime leuke baan in omgeving Breda? Dan is deze functie als E-Travel Agent bij CheapTickets.nl iets voor jou!Je gaat in de maand januari aan de slag als E-Travel Agent voor CheapTickets.nl. Binnen deze functie beantwoord je (voornamelijk telefonisch) vragen van (internationale) klanten met betrekking tot hun online boeking. De vragen kunnen zeer uiteenlopend zijn, maar in het begin van je dienstverband krijg je voornamelijk vragen over bagage en online inchecken. Ook kun je vragen krijgen over de mogelijkheden tot het annuleren of omboeken van tickets of naamswijzigingen. Meer info? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Fulltime in de maand januari (minimaal 4 dagen per week, daarna mogelijkheid om 1 dag in de week te blijven)
Vanaf: 1 januari 2017
Locatie: Oosterhout

cz

Klantenservice medewerker bij CZ Zorgverzekeringen via SUSA

Ben jij in staat om klanten telefonisch te woord te staan en vragen te beantwoorden over de verschillende verzekeringen? Dan is deze functie perfect voor jou! In de zeer afwisselende functie als Klantenservice Medewerker kom jij in contact met veel verschillende klanten. Het is jouw taak om de klant zo goed mogelijk te informeren zodat hij/zij met een tevreden gevoel ophangt. Tevens draag je zorg voor de administratieve afhandeling van de gesprekken. Het betreft een flexibele bijbaan van ongeveer 16 uur per week en je krijgt €12,77 per uur, prima dus! Wil je meer informatie of wil je solliciteren? Klik dan hieronder.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime (16 uur per week), flexibel in te delen
Vanaf: Per direct (deze vacature is geplaatst op 18-11-2016)
Locatie: Tilburg

bobmail

Stage e-mailmarketing bij Bobmail (2-3 dagen per week)

Ben jij op zoek naar een stage waar je meer mag doen dan alleen koffie halen en de nietjes bijvullen? Wij hebben een plaatsje vrij!

Wanneer je bij ons stage komt lopen zal je takenpakket erg divers zijn. Naast dat je ondersteunt bij diverse projecten, zoals bijvoorbeeld de Bobmail kennissessie, ga je je ook bezighouden met het ontwerpen van nieuwsbrieven voor onze klanten. Affiniteit met Photoshop is dan ook handig.

Ook komt er binnenkort nóg een stageplek vrij waarbij de focus vooral zal liggen op onze klanten. Je gaat ons ondersteunen in de support :) Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten wanneer zij er even niet uitkomen en samen kom je tot een oplossing voor het probleem. Ook houd je in de gaten hoe actief onze klanten zijn en springt in waar nodig.

Lijkt het je leuk om het Bobmail team te versterken?
Stuur gerust een mailtje naar vragen@bobmail.nl

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 6 maanden
Vanaf: Per direct (nog steeds beschikbaar!)
Locatie: Tilburg

aiesec

Ga naar het buitenland met AIESEC!

AIESEC is de grootste non-profit organisatie in de wereld gerund door studenten. We helpen jonge leiders zichzelf te ontwikkelen door middel van interculturele uitwisselingsprojecten. AIESEC biedt professionele stages aan waarin je de mogelijkheid krijgt je leiderschap-skills te ontwikkelen in een uitdagende, nieuwe omgeving in het buitenland. De stages zijn betaald en in verschillende branches en sectors. AIESEC helpt met het vinden van een kamer, visum, persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een internationaal netwerk. Als je je via Flow registreert, krijg je ook nog eens €20 euro korting! Wil jij ook een fantastische, onvergetelijke tijd in het buitenland? Join us op www.aiesec.nl/joinnow of kom langs op kantoor, E2.15.

vacaturebrunel

Traineeship ICT Brunel

Brunel biedt talenten met een bedrijfskundige en/of IT opleidingsachtergrond een traineeships van twee jaar. Tijdens het ICT traineeship werk je binnen drie verschillende afdelingen verspreid over de gehele IT organisatie.

Niveau: Afgestudeerd
Dienstverband: Fulltime, voor 2 jaar
Vanaf: Per direct
Locatie: Zuid-Limburg

vhz

Barpersoneel bij Klein Café Van Horen Zeggen

Bij Klein Café Van Horen Zeggen zijn ze hard opzoek naar barpersoneel.
Kennen jullie nog iemand die opzoek is naar een bijbaantje of ben jij het zelf? Schroom dan niet en solliciteer door je CV, Motivatie en een recente foto te mailen naar sophie@cafevanhorenzeggen.nl.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Bijbaan, parttime
Vanaf: Per direct (deze vacature is geplaatst op 30-11-2016)
Locatie: Tilburg

van-spaendonck

Stageopdracht bij van Spaendonck

Van Spaendonck legt verbindingen voor het MKB, versterkt branche- en beroepsverenigingen en helpt accountantskantoren de werkgeversrol van hun klanten beter in te vullen. Ze richt zich direct en indirect op belangen van ondernemers op sociaal en economisch vlak. Hun klanten kunnen gebruik maken van ons helpdeskportaal. In dit portaal staan handleidingen van Loket.nl opgenomen en andere instructies met betrekking tot Loket.nl. Dit portaal kan gebruiksvriendelijker en slimmer worden ingericht. Dit willen zij samen oppakken met een projectteam met daarin twee stagiair(e)s waarvan één stagiair(e) die communicatie studeert.

Meer informatie of solliciteren? Stuur een mail naar: Anne-Marie Hartog (directiesecretaris Van Spaendonck) a.hartog@vanspaendonck.nl

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: In overleg, naast de studie
Vanaf: Per februari 2017
Locatie: Tilburg

michael-page

Stagiair(e) Sales & Marketing bij Michael Page

Michael Page, onderdeel van de PageGroup, is een van ’s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van werving en selectie. Zij zijn per februari op zoek naar een stagiair(e) Sales & Marketing. Wil je meer informatie over deze vacature? Klik dan op de link hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage tegen stagevergoeding
Vanaf: Per februari 2017
Locatie: Utrecht

raadslid-nu

Stageplekken bij Raadslid.nu

Studenten die ervaring willen opdoen in een interessante politiek-bestuurlijke omgeving op het gebied van communicatie, projectmanagement en het organiseren van evenementen hebben de mogelijkheid om stage te lopen bij Raadslid.Nu. De nadruk van de werkzaamheden zal liggen op het terrein van communicatie. Daarnaast is het mogelijk om te werken aan specifieke projecten, afhankelijk van de interesses van de student en waar noodzakelijk voor Raadslid.Nu. Meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage, minstens 24 uur per week
Vanaf: Per februari 2017
Locatie: Den Haag

rainaway

Stageplek communicatiestudent bij Rain(a)Way

Heb jij affiniteit met communicatie? Vind je het leuk om in contact te komen met een duurzaam en jong innovatief designbedrijf dat kansen ziet in regenwater? Dan zoekt Rain(a)Way jou! In deze meeloopstage help je om de merkidentiteit van een jong innovatief bedrijf te ontwikkelen. Meer info? Klik hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage voor 5 maanden, 4 dagen in de week
Vanaf: Per februari 2017
Locatie: Eindhoven

calco

Stagiair(e) Marketing en Communicatie bij Calco

Calco zoekt een creatieve stagiair die graag werkervaring binnen Marketing en Communicatie op wil doen en het team komt ondersteunen. Als stagiair kom je terecht in een enthousiast, jong en gedreven team dat binnen Calco verantwoordelijk is voor de externe en interne communicatie. Je draait volledig mee in de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling en voert daarnaast zelfstandig een onderzoek uit gericht op het inzichtelijk maken en verbeteren van ons Calco Employer brand.

Calco is een dynamisch, ambitieus en jong bedrijf. Daarnaast groeit Calco hard, mocht er dus aan het eind van je stage een vacature vrij zijn voor een Marketing en Communicatie functie, dan kom je hier bij wederzijdse tevredenheid voor in aanmerking! Meer info? Klik hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage voor 6 maanden
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 9-12-2016)
LocatieMaarssen (Utrecht)

cisv

Leiders internationaal zomerkamp bij CISV

CISV is een internationale organisatie in meer dan 70 landen. Hun doel is een eerlijkere en vredevollere wereld, en dat willen ze bereiken door jongeren uit verschillende landen in aanraking met elkaar te brengen. Dus wil jij  in de zomer internationale ervaring opdoen, werken aan je leiderschapskwaliteiten, andere culturen leren kennen, jongeren een fantastisch kamp bezorgen? Aan wat CV building doen en ook nog een ontzettend leuke tijd hebben zonder dat je hier zelf voor hoeft te betalen? Meld je dan aan voor een van de programma’s van CISV! Klik hieronder voor meer informatie!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Projectmatig
Vanaf: Voorbereidingen vanaf februari, verder gedurende zomerperiode
Locatie: Verschillend

aerovision

Stagiair(e) Communicatie bij AeroVision

Weet jij hoe marketing en communicatie een toegevoegde waarde kunnen bieden aan een organisatie? Ben jij creatief, initiatiefrijk en enthousiast? En ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stage waarin jij de kans krijgt om AeroVision sterker naar buiten te brengen? Binnen AeroVision zijn ze op zoek naar een stagiair Communicatie (m/v) die hen kan ondersteunen in de uitvoering van diverse marketing- en communicatieactiviteiten. Meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 24-32 uur per week, gedurende een periode van 3-6 maanden
Vanaf: Per september 2017, solliciteren kant tot 1 maart 2017
Locatie: Amersfoort

tachos

PR en social media stage bij Tachos Handbal

Tachos Handbal is de enige Eredivisie handbal club van Brabant. Zij zijn op zoek naar een stagiair(e) rondom PR en social media. Zo zal deze stagiair(e) zich bijvoorbeeld gaan bezighouden met het opzetten van de nieuwe website. Meer informatie? Klik hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage, aantal uren in overleg
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 20-12-2016)
Locatie: Waalwijk

mtl-stage

Schrijfster zoekt stagiair(e) social media

Schrijfster Marie-Thérèse Lips is op zoek naar een student die haar kan helpen met het opzetten en gebruiken van social media-kanalen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het onder de aandacht brengen van haar nieuwe boek. Meer informatie? Klik hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage, aantal uren in overleg
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 20-12-2016)
Locatie: Tilburg

tandem

Studiebegeleider bij Tandem Studiebegeleiding

Tandem Studiebegeleiding is op zoek naar een enthousiaste begeleider(ster) om middelbare scholieren te begeleiden met hun schoolwerk. Was jij goed (en had je gemiddeld een 8 of hoger) in een bepaald vak en wil jij deze kennis nu gebruiken om wat bij te verdienen en bijles te geven? Klik dan hieronder voor meer info!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Minstens twee middagen in de week tussen 15.00 uur en 18.30
Vanaf: Per direct (deze vacature is geplaatst op 3-1-2017)
Locatie: Verschillend

lsvb

De LSVb is op zoek naar een nieuw bestuur voor 2017/2018

Het is weer mogelijk om te solliciteren voor een bestuursfunctie bij de Landelijke Studentenvakbond (LSVb). Een jaar lang zetten bestuursleden zich in voor kwalitatief en toegankelijk onderwijs, betere en betaalbare huisvesting, meer inspraak voor studenten, goede voorlichting en begeleiding en alle andere zaken die belangrijk zijn voor studenten. Niet alleen een super uitdagende en leerzame, maar ook een erg belangrijke functie dus! De informatieavond is op 11 januari. Solliciteren kan tot 5 februari. Meer informatie? Klik hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Bestuursjaar, fulltime
Vanaf: Nieuwe collegejaar, 2017-2018
Locatie: Utrecht

ceva

Stage bij CEVA Logistics

CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Bij CEVA bieden ze stageopdrachten aan op het gebied van marketing communicatie en interne communicatie. Dus ben jij aan het eind van je bachelor of in de master en wil jij fulltime stagelopen voor een periode van 5 maanden? Klik dan hieronder voor meer info!

Niveau: Bachelor/Master (eindfase van de studie)
Dienstverband: Fulltime, gedurende een periode van 5 maanden
Vanaf: Per januari of februari
Locatie: Culemborg

operadagen-rotterdam

Stage marketing en communicatie bij Operadagen Rotterdam

Operadagen Rotterdam is op zoek naar een stagiair Marketing & Communicatie in de periode van januari t/m mei 2017. Operadagen Rotterdam is een festival met nieuwe en avontuurlijke vormen van opera en muziektheater. De twaalfde editie vindt plaats van 12 tot en met 21 mei 2017. Het festival presenteert onalledaagse en grensverleggende producties van zowel de internationale top als jonge, avontuurlijke makers. De stagiair marketing & communicatie maakt van dichtbij de organisatie van een vooraanstaand internationaal podiumkunstenfestival mee. Alle kanten van festivalmarketing komen aan bod: redactie, publiciteit, online marketing, drukwerk en sales. Meer info? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Aantal dagen in overleg, periode januari t/m half juni
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 10-1-2017)
Locatie: Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

Stage bij Kunsthal Rotterdam

De Kunsthal Rotterdam is op zoek naar een stagiair(e) voor op de afdeling Fondsenwerving & Development in de periode februari t/m juli 2017.

De afdeling Fondsenwerving en Development richt zich op het vinden van financiële partners voor de Kunsthal Rotterdam onder bedrijven en fondsen. Hierdoor worden tentoonstellingen, educatieve projecten en publieksactiviteiten mogelijk gemaakt. De stage bestaat uit het verrichten van reguliere werkzaamheden op de afdeling Fondsenwerving en Development. Je werkt mee aan het onderhouden van bestaande contacten met publieke en particuliere fondsen en partners uit het bedrijfsleven. Je doet gericht research naar potentiële partners in bepaalde branches. Je ondersteunt bij de totstandkoming en afwikkeling van fondsaanvragen. Je assisteert met de voorbereiding van relatie events.

Studenten die zich herkennen in de profielschets (bijgevoegd als bijlage) kunnen reageren door het sturen van hun CV en motivatie naar Sarah Slootweg slootweg@kunsthal.nl. Download hieronder meer informatie.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Het liefst vier dagen per week, gedurende een periode van ongeveer vier maanden
Vanaf: Per februari t/m juni ongeveer
Locatie: Rotterdam

PAX vredesorganisatie

This is custom heading element with Google Fonts

PAX is per maart op zoek naar een stagiair(e) Vredesweek op de afdeling communicatie. Binnen de Vredesweek krijg je je eigen opdracht: studenten kennis laten maken met de Vredesweek. Je zorgt ervoor dat studie- en/of studentenverenigingen PAX-sprekers uitnodigen voor een Vredesweeklezing. Er ligt een projectplan en jij geeft hier zelfstandig uitvoering aan met ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast werk je mee aan de werving en begeleiding van de lokale groepen, je schrijft voor de online nieuwsbrief en de website, ondersteunt in de organisatie van een ‘achterbandag’ en je helpt mee met de promotie en de campagne van de Vredesweek. Klinkt dit interessant? Klik dan hieronder voor meer info!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Richtlijn van vier dagen per week
Vanaf: Vanaf maart t/m september 2017 (solliciteren kan t/m 31 januari 2017)
LocatieUtrecht