Stage Marketingplan UniPartners

Voor een stage bij UniEPartners ga je voor Be Pure onderzoeken welke kanalen er zijn om haar doelgroep te bereiken en welke kanalen het meest efficiënt zijn. Door middel van deskresearch, analyse van best practices en interviews zal een marketingplan worden opgesteld. Na afloop van het project wordt er een concreet plan met gespecificeerde vervolgstappen opgeleverd. Wil jij leren hoe je een marketingplan schrijft? Klik op deze link voor meer info: https://www.unipartners.nl/vacatures/marketingplan-2/
Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 8 á 10 uur per week
Vanaf: Per direct (deze vacature is geplaatst op 18-5-2017)
Locatie: Thuis werken

AppSpecialisten

(Afstudeer)stagiair(e) bij AppSpecialisten

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage en ben je geïnteresseerd in apps? AppSpecialisten kan je begeleiden met afstuderen: reeds drie studenten van Tilburg University gingen je voor. AppSpecialisten is een online kennisplatform over de ontwikkeling van apps en is een adviesbureau voor bedrijven en app-startups. Het is gelegen in Tilburg tegenover het centraal station. Momenteel is er plek voor één stagiair.  Heb je interesse? Stuur een e-mail naar externebetrekkingen@svflow.nl, zodat je in contact gebracht kan worden met David van der Loo (eigenaar van AppSpecialisten).
aiesec

Ga naar het buitenland met AIESEC!

AIESEC is de grootste non-profit organisatie in de wereld gerund door studenten. We helpen jonge leiders zichzelf te ontwikkelen door middel van interculturele uitwisselingsprojecten. AIESEC biedt professionele stages aan waarin je de mogelijkheid krijgt je leiderschap-skills te ontwikkelen in een uitdagende, nieuwe omgeving in het buitenland. De stages zijn betaald en in verschillende branches en sectors. AIESEC helpt met het vinden van een kamer, visum, persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een internationaal netwerk. Als je je via Flow registreert, krijg je ook nog eens €20 euro korting! Wil jij ook een fantastische, onvergetelijke tijd in het buitenland? Join us op www.aiesec.nl/joinnow of kom langs op kantoor, E2.15.

vacaturebrunel

Traineeship ICT Brunel

Brunel biedt talenten met een bedrijfskundige en/of IT opleidingsachtergrond een traineeships van twee jaar. Tijdens het ICT traineeship werk je binnen drie verschillende afdelingen verspreid over de gehele IT organisatie.

Niveau: Afgestudeerd
Dienstverband: Fulltime, voor 2 jaar
Vanaf: Per direct
Locatie: Zuid-Limburg

bobmail

Stage e-mailmarketing bij Bobmail (2-3 dagen per week)

Ben jij op zoek naar een stage waar je meer mag doen dan alleen koffie halen en de nietjes bijvullen? Wij hebben een plaatsje vrij op onze klant support! Als stagiaire klant support is geen dag hetzelfde. Jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt van onze klanten wanneer ze het even niet meer weten. Jij bent er om ze uit de brand te helpen; je bent dus gelijk ons visitekaartje en hun reddende engel. Lijkt het je leuk om het Bobmail team te versterken? Stuur gerust een mailtje naar vragen@bobmail.nl.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 6 maanden
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 27-3-2017)
Locatie: Tilburg

mtl-stage

Schrijfster zoekt hulp bij social media

Schrijfster Marie-Thérèse Lips is op zoek naar een student die haar kan helpen met het opzetten en gebruiken van social media-kanalen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het onder de aandacht brengen van haar nieuwe boek. Voor deze werkzaamheden zul je een passende vergoeding ontvangen. Meer informatie? Klik hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage/bijbaan, aantal uren in overleg
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 20-12-2016 en is nog steeds beschikbaar!)
Locatie: Tilburg

tandem

Studiebegeleider bij Tandem Studiebegeleiding

Tandem Studiebegeleiding is op zoek naar een enthousiaste begeleider(ster) om middelbare scholieren te begeleiden met hun schoolwerk. Was jij goed (en had je gemiddeld een 8 of hoger) in een bepaald vak en wil jij deze kennis nu gebruiken om wat bij te verdienen en bijles te geven? Klik dan hieronder voor meer info!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Minstens twee middagen in de week tussen 15.00 uur en 18.30
Vanaf: Per direct (deze vacature is geplaatst op 3-1-2017)
Locatie: Verschillend

sire

Stage bij SIRE Amsterdam

SIRE Life Sciences is op zoek naar ambitieuze studenten die deel willen uitmaken van een jong, ambitieus en snelgroeiende internationale organisatie. Als stagiair zal je een belangrijk rol innemen bij de ondersteuning van de verschillende afdelingen op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

De rol van een stagiaire hangt af van zijn of haar specialisaties en interesses. Een stagiaire met uitstekende sociale vaardigheden, kan de functie krijgen om direct contact op te nemen met klanten om sales te realiseren. Terwijl iemand die pakkende teksten kan schrijven, verantwoordelijk kan worden voor de social media.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Fulltime stage
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 6-2-2017)
Locatie: Amsterdam

SIRE vacature

Trainee recruitment strategist bij SIRE

Geen werkervaring? Geen probleem! SIRE Life Sciences heeft een trainingsprogramma voor trainee’s die je klaarstoomt voor de recruitment. Deze rol sluit uitstekend aan met communicatief sterke mensen. Netwerken en relaties bouwen zijn de sleutel van de Trainee Recruitment Strategist rol. SIRE Life Sciences is een internationaal bedrijf, daarom moeten Trainee Recruitment Strategist’s vloeiend Engels en Nederlands kunnen spreken.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Fulltime traineeship
Vanaf: Per direct (deze vacature is geplaatst op 6-2-2017)
Locatie: Amsterdam

S2M-group

Stage bij S2M-Group in Barcelona

S2M-Group Data & Services is een internationaal bedrijf in Barcelona (Spanje), Miami (VS), Bangkok (Thailand) en Moskou (Rusland). Op het moment zijn er verschillende stageplekken vrij voor de positie “International Business Consultant” op de locatie in Barcelona. Ze zijn op zoek naar stagiair(e)s van wie Nederlands en/of Duits de moedertaal is.  Op deze stage zul je veel leren over “product-market fit methodology and data driven sales” en zul je je bezighouden met marketingstrategieën. Enthousiast geworden? Klik hieronder voor meer informatie!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Betaalde stage voor 3-12 maanden, aantal uren in overleg
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 16-2-2017)
Locatie: Barcelona

ff

Diverse stages Nederlands Filmfestival 2017

Voor het aankomende Nederlands Film Festival (20 t/m 29 september 2017) wordt weer gezocht naar enthousiaste stagiaires om de organisatie te versterken. Ze hebben verschillende stageplaatsen op de afdelingen Programma, Partnerships & Sales, Marketing & Communicatie, Holland Film Meeting en het Festivalbureau. Meer info? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage
Vanaf: Verschillend per stage, van maart tot medio oktober of bijvoorbeeld van juli tot medio oktober (zie link voor meer info)
Locatie: Utrecht

Cinekid

Cinekid zoekt stagiar(e)s

Cinekid organiseert jaarlijks in de herfstvakantie het Cinekid Festival voor de jeugd (4-14 jaar) op de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit unieke evenement omvat alle aspecten van de media-industrie voor jong publiek. We vertonen gemiddeld 150 bijzondere films en tv-programma’s en creëren met de meest innovatieve tools, games, installaties en apps, de grootste digitale speeltuin van de wereld: het MediaLab. Voor de voorbereidingen van de opkopende editie zijn we op zoek naar de beste stagiaires. Op iedere afdeling zoeken we toppers! Meer info? Klik hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage
Vanaf: Verschillend per stage, sommige gedurende de zomerperiode tot december, andere stages per april tot en met oktober (zie link voor meer informatie)
Locatie: Amsterdam

Tilburg gemeente

(Stage)opdracht bij Gemeente Tilburg

Bij de gemeente Tilburg is er het beleid om alleen in het Nederlands te communiceren, maar steeds vaker is er de vraag of er ook anderstalige folders/info beschikbaar is. Tilburg heeft te maken met veel culturen. Nu wil de gemeente graag laten onderzoeken of het voor het BAT (Brabants Afval Team) in Tilburg effectief is om toch in een andere taal te gaan communiceren? En zo ja, is dan alleen Engels afdoende of moeten we wellicht in nog meer talen gaan communiceren over onze afvalscheiding? Lijkt jou het leuk om hier een onderzoek naar te doen? Stuur dan een e-mail voor meer informatie naar katja.beljaars@tilburg.nl.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Opdracht/eventueel stageopdracht
Vanaf: In overleg
Locatie: Tilburg

TU

Twee PhD-plekken bij TU Eindhoven

De TU Eindhoven heeft verschillende PhD-plekken vrij! Momenteel zijn er twee vacatures:

  1. PhD in Trust and motivation in mobile behavior change support systems
  2. PhD in Rethinking trust and consent in mobile behavior change support systems

Lijkt jou het interessant om te promoveren aan de Technische Universiteit Eindhoven? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Parijs

Stage Cultuur & Communicatie bij de Nederlandse Ambassade in Parijs!

Ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actualiteiten? Volg je de media op de voet? Ben je een ontspannen organisator? Krijg je een kick van het verzamelen van reacties op je Facebookpagina? Et finalement, parlez-vous français? De Nederlandse Ambassade in Parijs is op zoek naar een stagiair(e) Cultuur & Communicatie van de periode september 2017 tot januari 2018.  Meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage voor een periode van 4/5 maanden
Vanaf: September 2017 (solliciteren kan t/m 1 juni 2017)
Locatie: Parijs

NS

Meewerkstage arbeidsmarktcommunicatie bij NS

De NS biedt vanaf september 2017 een meewerkstage aan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Meer informatie? Klik dan hieronder.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Fulltime, gedurende een periode van 5 maanden
Vanaf: September 2017
Locatie: Niet bekend

De Bussel

Stage op de afdeling publiciteit bij Theater de Bussel

Theater de Bussel is een eigentijdse uitgaansgelegenheid in het stadscentrum van Oosterhout. Het is een knus en gezellig theater met professioneel en lokaal theater- en concertaanbod. De stagiair(e) loopt mee op de afdeling Marketing & Publiciteit. De stage start begin september en de duur van de stage is minimaal 4 maanden voor 4 á 5 dagen in de week. Je komt te werken in een gezellig en jong team (7 personen), waar ruimte is voor eigen initiatief en ideeën. Klik hieronder voor meer informatie.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 4/5 dagen in de week, voor minimaal 4 maanden
Vanaf: September 2017
Locatie: Oosterhout

Studentenpool

Vacature bij de Studentenpool van Tilburg University

Ben jij enthousiast over je studie? Lijkt het je leuk om scholieren hierover te vertellen? Kom dan werken voor de Studentenpool! Voor het komende collegejaar (per september) zijn wij op zoek naar nieuwe voorlichters. De Studentenpool bestaat uit ongeveer 80 enthousiaste studenten van de verschillende opleidingen aan Tilburg University. Studentenpoolers verzorgen voorlichtingsactiviteiten over studeren en studiekeuze voor leerlingen vanaf 3 VWO van de middelbare school. De studenten zijn het gezicht van de universiteit tijdens voorlichtingsactiviteiten als de Bachelorvoorlichtingsdagen, voorlichtingen op scholen of oriëntatiedagen op de universiteit. Daarnaast willen we steeds vaker studenten gaan inzetten voor het maken en onderhouden van persoonlijk contact met scholieren per mail, via Social Media of per telefoon. Als studentenpooler heb je een afwisselende functie waarbij je veel interactie aangaat met zowel leerlingen als docenten en je anderen probeert te enthousiasmeren voor jouw studie, Tilburg University en Tilburg als studentenstad.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime
Vanaf: September 2017
Locatie: Tilburg

Parijs

Stagiair(e) Cultuur en Publieksdiplomatie bij de Nederlandse Ambassade te Canberra

De ambassade biedt de mogelijkheid om 6 maanden, van 15 augustus 2017 tot en met 31 januari 2018, stage te lopen bij de Afdeling Culturele Zaken en Publieksdiplomatie.

Een stage op een ambassade biedt studenten de mogelijkheid om van dichtbij mee te maken wat diplomatie inhoudt. De ambassade richt zich op het opbouwen en onderhouden van de politieke, economische en culturele aspecten van de relatie tussen Nederland en Australië. Daarmee bieden deze stages een uitstekende leer- en werkplek voor internationaal georiënteerde studenten. Wil je meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage voor een periode van een half jaar
Vanaf: 15-8-2017 t/m 31-1-2018 (solliciteren kan t/m 26-5-2017)
Locatie: Canberra, Australië

Cross your borders

Stage bij Cross Your Borders

Stichting Cross Your Borders is een jongerenorganisatie die onderwijsprojecten over mondiale vraagstukken behandelt op meer dan 250 middelbare scholen in Nederland. Op deze scholen neemt de stichting het lesprogramma een aantal dagen over. In deze parttime stage (minimaal één dag per week), krijg je de kans om als volwaardig onderdeel van het team mee te werken aan deze onderwijsprojecten. Meer info? Klik dan hieronder.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime stage, minimaal één dag in de week, gedurende een periode van minimaal drie maanden
Vanaf: Meerdere periodes per jaar
Locatie: Diverse locaties door heel Nederland

De Kleine Consultant

Vacature bij De Kleine Consultant

Ben jij klaar met je commissie, maar nog lang niet klaar met je ontwikkeling? Ben jij geïnteresseerd in een uitgebreid trainingscurriculum van onder andere A.T. Kearney, Boston Consulting Group en McKinsey & Company? Bij De Kleine Consultant ervaar je tijdens je studententijd wat het werk van een consultant inhoudt én haal je het maximale uit jezelf!

Wij zoeken studenten die een universitaire opleiding volgen, het VWO hebben afgerond en op zoek zijn naar een uitdaging. Het maakt niet uit wat je academische achtergrond is. Wij zijn op zoek naar de allerbeste studenten uit alle studierichtingen. Dus ben jij analytisch sterk, communicatief vaardig en sociaal ondernemend? Heb je daarnaast al ervaring opgedaan binnen besturen, commissies of gedurende een stage én minimaal 90 ECTS? Kom dan woensdag 31 mei naar onze informatieavond.

Weet jij al voldoende om je aan te melden voor de informatieavond of heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar tilburg@dekleineconsultant.nl!

Zie voor meer informatie ook onze website: www.dekleineconsultant.nl

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime, voor een periode van minimaal een jaar
Vanaf: September 2017 (solliciteren kan tot zondag 4 juni 23:59)
Locatie: Tilburg