ez

Parttime vacature communicatiemedewerker bij ezCompany

ezCompany is op zoek naar een student die hen voor 16 uur in de week komt ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie. Je schrijft onder andere blogposts en nieuwbrieven en onderhoudt sociale media. Meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime
Vanaf: Per direct (deze vacature is geplaatst op 15-2-2017)
Locatie: Tilburg

aiesec

Ga naar het buitenland met AIESEC!

AIESEC is de grootste non-profit organisatie in de wereld gerund door studenten. We helpen jonge leiders zichzelf te ontwikkelen door middel van interculturele uitwisselingsprojecten. AIESEC biedt professionele stages aan waarin je de mogelijkheid krijgt je leiderschap-skills te ontwikkelen in een uitdagende, nieuwe omgeving in het buitenland. De stages zijn betaald en in verschillende branches en sectors. AIESEC helpt met het vinden van een kamer, visum, persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een internationaal netwerk. Als je je via Flow registreert, krijg je ook nog eens €20 euro korting! Wil jij ook een fantastische, onvergetelijke tijd in het buitenland? Join us op www.aiesec.nl/joinnow of kom langs op kantoor, E2.15.

vacaturebrunel

Traineeship ICT Brunel

Brunel biedt talenten met een bedrijfskundige en/of IT opleidingsachtergrond een traineeships van twee jaar. Tijdens het ICT traineeship werk je binnen drie verschillende afdelingen verspreid over de gehele IT organisatie.

Niveau: Afgestudeerd
Dienstverband: Fulltime, voor 2 jaar
Vanaf: Per direct
Locatie: Zuid-Limburg

bobmail

Stage e-mailmarketing bij Bobmail (2-3 dagen per week)

Ben jij op zoek naar een stage waar je meer mag doen dan alleen koffie halen en de nietjes bijvullen? Wij hebben een plaatsje vrij!

Wanneer je bij ons stage komt lopen zal je takenpakket erg divers zijn. Naast dat je ondersteunt bij diverse projecten, zoals bijvoorbeeld de Bobmail kennissessie, ga je je ook bezighouden met het ontwerpen van nieuwsbrieven voor onze klanten. Affiniteit met Photoshop is dan ook handig.

Lijkt het je leuk om het Bobmail team te versterken?
Stuur gerust een mailtje naar vragen@bobmail.nl

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 6 maanden
Vanaf: Per direct (nog steeds beschikbaar!)
Locatie: Tilburg

cisv

Leiders internationaal zomerkamp bij CISV

CISV is een internationale organisatie in meer dan 70 landen. Hun doel is een eerlijkere en vredevollere wereld, en dat willen ze bereiken door jongeren uit verschillende landen in aanraking met elkaar te brengen. Dus wil jij  in de zomer internationale ervaring opdoen, werken aan je leiderschapskwaliteiten, andere culturen leren kennen, jongeren een fantastisch kamp bezorgen? Aan wat CV building doen en ook nog een ontzettend leuke tijd hebben zonder dat je hier zelf voor hoeft te betalen? Meld je dan aan voor een van de programma’s van CISV! Klik hieronder voor meer informatie!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Projectmatig
Vanaf: Voorbereidingen vanaf februari, verder gedurende zomerperiode
Locatie: Verschillend

aerovision

Stagiair(e) Communicatie bij AeroVision

Weet jij hoe marketing en communicatie een toegevoegde waarde kunnen bieden aan een organisatie? Ben jij creatief, initiatiefrijk en enthousiast? En ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stage waarin jij de kans krijgt om AeroVision sterker naar buiten te brengen? Binnen AeroVision zijn ze op zoek naar een stagiair Communicatie (m/v) die hen kan ondersteunen in de uitvoering van diverse marketing- en communicatieactiviteiten. Meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 24-32 uur per week, gedurende een periode van 3-6 maanden
Vanaf: Per september 2017, solliciteren kant tot 1 maart 2017
Locatie: Amersfoort

mtl-stage

Schrijfster zoekt hulp bij social media

Schrijfster Marie-Thérèse Lips is op zoek naar een student die haar kan helpen met het opzetten en gebruiken van social media-kanalen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het onder de aandacht brengen van haar nieuwe boek. Voor deze werkzaamheden zul je een passende vergoeding ontvangen. Meer informatie? Klik hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Stage/bijbaan, aantal uren in overleg
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 20-12-2016 en is nog steeds beschikbaar!)
Locatie: Tilburg

tandem

Studiebegeleider bij Tandem Studiebegeleiding

Tandem Studiebegeleiding is op zoek naar een enthousiaste begeleider(ster) om middelbare scholieren te begeleiden met hun schoolwerk. Was jij goed (en had je gemiddeld een 8 of hoger) in een bepaald vak en wil jij deze kennis nu gebruiken om wat bij te verdienen en bijles te geven? Klik dan hieronder voor meer info!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Minstens twee middagen in de week tussen 15.00 uur en 18.30
Vanaf: Per direct (deze vacature is geplaatst op 3-1-2017)
Locatie: Verschillend

operadagen-rotterdam

Stage marketing en communicatie bij Operadagen Rotterdam

Operadagen Rotterdam is op zoek naar een stagiair Marketing & Communicatie in de periode van januari t/m mei 2017. Operadagen Rotterdam is een festival met nieuwe en avontuurlijke vormen van opera en muziektheater. De twaalfde editie vindt plaats van 12 tot en met 21 mei 2017. Het festival presenteert onalledaagse en grensverleggende producties van zowel de internationale top als jonge, avontuurlijke makers. De stagiair marketing & communicatie maakt van dichtbij de organisatie van een vooraanstaand internationaal podiumkunstenfestival mee. Alle kanten van festivalmarketing komen aan bod: redactie, publiciteit, online marketing, drukwerk en sales. Meer info? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Aantal dagen in overleg, periode januari t/m half juni
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 10-1-2017, nog steeds beschikbaar!)
Locatie: Rotterdam

JP Haarlem

Diverse bijbanen bij JP Haarlem Delivery in Tilburg

JP Haarlem Delivery heeft diverse bijbanen voor studenten in de regio Tilburg! Onder andere zoeken zij chauffeurs voor meubeldistributie, monteurs en medewerkers logistiek. Wil je meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime
Vanaf: Per direct
Locatie: Tilburg

sire

Stage bij SIRE Amsterdam

SIRE Life Sciences is op zoek naar ambitieuze studenten die deel willen uitmaken van een jong, ambitieus en snelgroeiende internationale organisatie. Als stagiair zal je een belangrijk rol innemen bij de ondersteuning van de verschillende afdelingen op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

De rol van een stagiaire hangt af van zijn of haar specialisaties en interesses. Een stagiaire met uitstekende sociale vaardigheden, kan de functie krijgen om direct contact op te nemen met klanten om sales te realiseren. Terwijl iemand die pakkende teksten kan schrijven, verantwoordelijk kan worden voor de social media.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Fulltime stage
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 6-2-2017)
Locatie: Amsterdam

SIRE vacature

Trainee recruitment strategist bij SIRE

Geen werkervaring? Geen probleem! SIRE Life Sciences heeft een trainingsprogramma voor trainee’s die je klaarstoomt voor de recruitment. Deze rol sluit uitstekend aan met communicatief sterke mensen. Netwerken en relaties bouwen zijn de sleutel van de Trainee Recruitment Strategist rol. SIRE Life Sciences is een internationaal bedrijf, daarom moeten Trainee Recruitment Strategist’s vloeiend Engels en Nederlands kunnen spreken.

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Fulltime traineeship
Vanaf: Per direct (deze vacature is geplaatst op 6-2-2017)
Locatie: Amsterdam

bioart

Stageplaats: Marketing & communicatie bij BioArt Laboratories

BioArt Labatories is op zoek naar een stagiair(e) marketing & communicatie. Stichting BioArt Laboratories is een jonge, dynamische facilitator van bio-innovaties. Als stagiair(e) zul je ondersteuning bieden bij interne- en externe communicatie. Meer info? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 16-40 uur per week
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 15-2-2017)
Locatie: Eindhoven

BioArt va

Vacature ondernemend communicatietalent bij BioArt via Statersbeurs

BioArt Laboratories zoekt een ondernemend communicatietalent met creatieve en vernieuwende ideeën. Je werkt vanuit de rol communicatie nauw samen met verschillende interdisciplinaire collega’s aan verschillende projecten. Samen met een ervaren collega leer je een content strategie te ontwikkelen waarbij de content, planning, communicatie en marketing de spil vormen van je werkzaamheden. Meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 32-40 uur per week
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 15-2-2017)
Locatie: Eindhoven

S2M-group

Stage bij S2M-Group in Barcelona

S2M-Group Data & Services is een internationaal bedrijf in Barcelona (Spanje), Miami (VS), Bangkok (Thailand) en Moskou (Rusland). Op het moment zijn er verschillende stageplekken vrij voor de positie “International Business Consultant” op de locatie in Barcelona. Ze zijn op zoek naar stagiair(e)s van wie Nederlands en/of Duits de moedertaal is.  Op deze stage zul je veel leren over “product-market fit methodology and data driven sales” en zul je je bezighouden met marketingstrategieën. Enthousiast geworden? Klik hieronder voor meer informatie!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Betaalde stage voor 3-12 maanden, aantal uren in overleg
Vanaf: Per direct (deze stage is geplaatst op 16-2-2017)
Locatie: Barcelona

Simavi

Communicatie en Fondsenwerving stage bij Simavi

Ga jij ons helpen om het merk Simavi sterker en groter te maken? Binnen ons communicatie- en fondsenwervingsteam zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze student die vanaf april 2017 het team komt versterken voor 4 dagen per week. Als C&F stagiair hou jij je bezig met communicatie, marketing en evenementen. Meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: 4 dagen per week
Vanaf: Vanaf april 2017
Locatie: Amsterdam

Maverick

Vacature Specialist Gedragsverandering bij Maverick

Maverick is op dit moment op zoek naar een specialist in gedragsverandering (WO) die hun team komt versterken voor 32-36 uur per week. Maverick is een jong bureau uit Rotterdam dat is gespecialiseerd in gedragsverandering. Meer informatie? Klik dan hieronder!

Niveau: Master
Dienstverband: 32-36 uur per week
Vanaf: Vanaf ongeveer maart, solliciteren kan tot 28-2-2017
Locatie: Rotterdam