aiesec

Ga naar het buitenland met AIESEC!

AIESEC is de grootste non-profit organisatie in de wereld gerund door studenten. We helpen jonge leiders zichzelf te ontwikkelen door middel van interculturele uitwisselingsprojecten. AIESEC biedt professionele stages aan waarin je de mogelijkheid krijgt je leiderschap-skills te ontwikkelen in een uitdagende, nieuwe omgeving in het buitenland. De stages zijn betaald en in verschillende branches en sectors. AIESEC helpt met het vinden van een kamer, visum, persoonlijke ontwikkeling en het opbouwen van een internationaal netwerk. Als je je via Flow registreert, krijg je ook nog eens €20 euro korting! Wil jij ook een fantastische, onvergetelijke tijd in het buitenland? Join us op www.aiesec.nl/joinnow of kom langs op kantoor, E2.15.

vacaturebrunel

Traineeship ICT Brunel

Brunel biedt talenten met een bedrijfskundige en/of IT opleidingsachtergrond een traineeships van twee jaar. Tijdens het ICT traineeship werk je binnen drie verschillende afdelingen verspreid over de gehele IT organisatie.

Niveau: Afgestudeerd
Dienstverband: Fulltime, voor 2 jaar
Vanaf: Per direct
Locatie: Zuid-Limburg

Cross your borders

Stage bij Cross Your Borders

Stichting Cross Your Borders is een jongerenorganisatie die onderwijsprojecten over mondiale vraagstukken behandelt op meer dan 250 middelbare scholen in Nederland. Wij bieden vier projecten aan: Cross Your Borders, Globaland, Breaking News en Company FunFair. Daarnaast organiseren we indrukwekkende jongerenreizen naar ontwikkelingslanden onder de naam Fairaway. Ons doel is om jongeren bewust te maken van en ze enthousiast te maken om hiertegen in actie te komen. Dat willen we samen met jou bereiken!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: Parttime stage, minimaal één dag in de week, gedurende een periode van minimaal drie maanden
Vanaf: Elk moment van het jaar

argus

Vacature bij Argus Producties

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan en heb je affiniteit met media? Argus Producties is een bedrijf binnen de televisiewereld dat zich richt op het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie bij live sportevenementen. Je maakt bijvoorbeeld slowmotions tijdens een Eredivisiewedstrijd, maakt uitgebreide en minder uitgebreide montages van een basketbalwedstrijd en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, als LSM-redacteur ben je redactioneel verantwoordelijk en de beelden die jij selecteert verschijnen bij duizenden mensen op TV! We werken hiervoor samen met o.a. FOX Sports, Ziggo, NOS, RTL, Veronica en vele andere buitenlandse opdrachtgevers. Als bedrijf zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten! Interesse gekregen? Klik dan hieronder voor meer info!

Niveau: Bachelor/Master
Dienstverband: In overleg
Vanaf: In overleg
Locatie: Utrecht

groenlinks-stage

STAGE: FRONT OFFICE GROENLINKS (UTRECHT, 32 UUR P/W)

Na een fantastische uitslag voor GroenLinks bij de Tweede Kamerverkiezingen maken we ons op voor de volgende mijlpaal: de gemeenteraadsverkiezingen. Dit is hét moment om onze beweging te versterken. Hou jij van politiek en ben je op zoek naar een uitdagende communicatiestage? Dan kan jij kan het verschil maken!

De communicatie met de kiezer staat centraal in de campagnes van GroenLinks. Een heel belangrijk deel hiervan wordt gedaan door de Front Office. Als lid van dit team sta je in direct contact met alle mensen die ons mailen en berichten via social media. In samenwerking met medewerkers van de Tweede Kamerfractie en het campagneteam breng jij de idealen van GroenLinks zo goed mogelijk over aan het publiek.

Andersom breng je ook signalen van het publiek over aan GroenLinks. Als ontvanger van positieve en negatieve reacties weet jij als geen ander wat er speelt onder de kiezer. Met een dagelijkse update en een maandelijkse rapportage draag je bij aan de strategie achter de campagne.

Als kers op de taart ga je regelmatig mee naar onze Meet-ups om daar backstage de livestream op social media te monitoren. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de kijkers zich gehoord voelen en dat wij weten wat er speelt.

Niveau: HBO/WO-denkniveau
Dienstverband: Fulltime stage (32 uur p/w)
Vanaf: Direct
Locatie: Utrecht

veldmark-vacature

Promotiemedewerkers gezocht!

Is het voor jou belangrijk om zelf aan te kunnen geven waarvoor, wanneer en hoeveel je wilt werken? Lijkt het je leuk om te werken op unieke locaties door heel Nederland en ben je op zoek naar een flexibele studentenbijbaan? Dan is een baan als promotiemedewerker bij VeldMark zeker iets voor jou!!

Jij bent:
Minimaal 18 jaar oud
Student aan een HBO- of WO-opleiding
Representatief
Enthousiast
Overtuigend, proactief & ondernemend
Flexibel in te plannen

Vul nu het contactformulier in en wie weet zien we je snel op kantoor bij VeldMark voor een kennismaking.

cobbles-vacature

Cobbles Cycling zoekt redacteurs!

OVER COBBLES

Cobbles is een lifestyleblog over wielrennen en mountainbiken. We hebben een team van ongeveer 12 schrijvers en een paar redacteurs. Omdat we hard groeien zouden we er graag enkele redacteurs bijhebben.  Ons team is overwegend jong, de gemiddelde leeftijd is 24. Het blog draait om passie voor fietsen en vanuit deze intrinsieke motivatie willen we dan ook graag mensen aantrekken: we zijn allemaal vrijwilligers.

WAT LEER JE IN DE FUNCTIE

De redacteurs redigeren de teksten van de schrijvers; zelf heb ik gemerkt dat je hierdoor misschien nog wel sneller dan bij schrijven ervaring opdoet met de Nederlandse taal en het schrijven voor een bepaalde doelgroep. Ook doen de redacteurs ervaring op met Adobe Photoshop (volgens mij een hele waardevolle vaardigheid). Het begin is simpel: dan gaat het alleen om het invoegen van foto’s in het juiste format en weer exporteren. Dit alles moet dan via WordPress op onze website gepubliceerd worden. Daarna moet het bericht op diverse social media verspreid worden om ons publiek op de hoogte te stellen. Je doet dus niet alleen ervaring op met langere teksten, maar ook met hele korte berichten. We publiceren enkele blogs per week, waarbij iedere redacteur één blog per week op zich neemt. Dat kost dan zo’n twee tot drie uur per week.

VRIJWILLIG

Het gaat om een vrijwillige functie, maar we bieden wel veel gezelligheid op onze teamborrels en gezamenlijke uitjes. En een extra WhatsApp groep in je lijst natuurlijk nooit weg.

mkb-stage

Marketingstage bij MKB Nederland

Vacature: Stage online marketing/communicatie

Wil jij je inzetten voor de motor van de Nederlandse economie, het midden- en kleinbedrijf? Ben je tegelijkertijd een social media held(in), die volledig op de hoogte is van de laatste communicatie trends? Dan is deze stage echt iets voor jou!

MKB-Nederland zet zich in voor een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland, zodat ondernemers zich kunnen focussen op hun corebusiness. Met onze leden vertegenwoordigen we meer dan 170.000 ondernemers. We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die de vereniging komt versterken.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ben jij verantwoordelijk voor de (online) communicatie van MKB-Nederland. Je beheert de communicatie kanalen van MKB-Nederland, van Facebook tot Youtube. Hiervoor schrijf je berichten, ontwerp je creatieve content (visual/beeld/video/etc.), monitor je reacties en analyseer je de resultaten. Daarnaast denk je mee over een effectieve online marketing strategie en adviseer je collega’s over communicatie. Eigen initiatief en creativiteit krijgen daarbij alle ruimte. Ga bijvoorbeeld op pad om een ondernemer te interviewen of organiseer een FB live sessie met een expert.

Wie ben jij?

Je bent derdejaars student(e) HBO/WO bij voorkeur van opleidingen zoals marketing, communicatie of journalistiek. Je bent een leergierige duizendpoot met een goede kennis van de doelgroep (ondernemers, brancheorganisaties en politiek). Bovendien ben je proactief, ga je zelfstandig te werk en heb je een vlotte pen. Ervaring met social media tools en bewerkingsprogramma’s zoals Coosto, Indesign, Photoshop en/of Illustrator is een plus.

Meer informatie

De (meeloop)stage is fulltime voor een periode van minimaal 5 maanden, per januari 2018. In overleg is het eventueel mogelijk om de stage te combineren met een stageopdracht. Naast een goede dosis ervaring, krijg je van ons ook een gepaste stagevergoeding. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Tessa van Stiphout via 070 – 349 0146. Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar bureau@mkb.nl (t.a.v. Tessa van Stiphout). Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 3 december 2017.

telos-stage

Marketing- en communicatie strategie voor Telos (UvT)

Bij Telos (UvT), zijn we bezig met het opzetten van een nieuwe (online) marketing- en communicatie strategie. Telos doet onderzoek naar onder andere regionale duurzaamheid, sociale veerkracht, circulaire economie en gezonde verstedelijking. We zijn onderdeel van de Universiteit, maar we verdienen ons brood met opdrachten die we zelf uit de markt halen. Onze klantenkring bestaat onder andere uit gemeenten, provincies, ministeries en banken.

We zijn opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) die met ons een marketing en communicatie strategie wil opzetten. Je krijgt alle vrijheid om met jouw creativiteit en vaardigheden een strategie te bepalen en uit te voeren die past bij ons profiel. Durf jij die uitdaging aan te gaan? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar r.mulder@uvt.nl

Niveau: Bachelor/Master

Dienstverband: 1 a 2 dagen per week

Vanaf: Direct

Locatie: Tilburg University

endemol-stage

Stagair(e) communicatie Endemol Shine

Voor de afdeling Communicatie zijn wij op zoek naar een bevlogen, energieke én pro-actieve stagair(e) die ons team komt versterken. Waar houden wij ons mee bezig? Interne- en externe communicatie, social media strategie PR/Marketing en corporate communicatie. Dus ben jij een communicatieve en social creatieve duizendpoot? Dan zijn wij heel hard op zoek naar jou!

Werkzaamheden
Als stagair ben je onderdeel van het communicatieteam en draag je bij aan het in- en externe communicatiebeleid. Je gaat de afdeling ondersteunen en krijgt daarnaast de verantwoordelijkheid over een aantal eigen taken. Tevens word je mede verantwoordelijk voor de content op social media.

Meer weten over deze stage? Kijk dan op deze pagina en solliciteer voor 20 december!

universiteit-stage

Communicatie stage vacature bij Tilburg University

Zoek jij nog een leerzame communicatiestage voor 3-5 dagen in de week op Tilburg University vanaf januari 2018? Lees snel verder! Het Development and Alumni Relations Office (DARO) van Tilburg University is op zoek naar een communicatietopper! DARO onderhoudt contact met afgestudeerden van de universiteit, met als doel hen zo ‘engaged’ en betrokken mogelijk te houden. Daar hebben zowel de universiteit als de alumni wat aan. Dit brengt verschillende communicatie-uitdagingen met zich mee: hoe bereik je bijvoorbeeld je doelgroep en met welke content?

Binnen de stage krijg je de ruimte om zelf een richting te kiezen die jou het meest interessant lijkt, of om juist van alles wat mee te pakken (als je bijvoorbeeld nog wilt ontdekken wat echt jouw ding is). Denk hierbij aan het uitwerken van webprojecten, redactionele taken maar ook direct mail en wervend schrijven; er is van alles te doen! Uiteraard ontvang je ook een mooie stagevergoeding voor al je harde werk. Wil je jouw afstudeeronderzoek koppelen aan een stage? Ook daarvoor zijn er mogelijkheden!

Geïnteresseerd of vragen? Stuur me vrijblijvend een berichtje of mail naar Aniek Verhoeven, Communications Manager bij DARO a.h.l.verhoeven@tilburguniversity.edu.

blixen-stage

Veelzijdige marketing en communicatie meewerk stage bij Blixen

Ben je benieuwd hoe het er in de praktijk echt aan toe gaat? Wil je weten hoe het is om voor een bureau te werken? Kom proeven en je talent ontdekken en ontwikkelen bij dit bedrijf, bureau voor gezonde communicatie.

Onze stagiairs vinden het leuk om er de schouders onder te zetten en veel te doen en te leren. Je werkt mee in diverse online en offline marketing en communicatie projecten voor onze klanten in diverse sectoren. En je draait mee in interne projecten om een nieuwe propositie te ontwikkelen en in de markt te zetten.

Vind je het leuk om creatieve oplossingen te bedenken om een prototype te testen? Of ben je handig in online research? Of gaat je interesse uit naar het raken en converteren van audiences via online en offline campagnes? In alle gevallen ben je bij ons aan het juiste adres!

Niveau: HBO/WO
Dienstverband: 2, 3, 4 of 5 dagen per week
Duur: 2-6 maanden
Locatie: Breda

bobmail-stage

BOBMAIL ZOEKT EEN STAGIAIR(E) CONTENT (16-24U)

Waardering, respect, vrijheid en verantwoordelijkheid! Dit zijn de termen die we horen van onze stagiaires, dat klinkt goed toch?! 😉

Wij zijn een jong, gezellig en ambitieus e-mailmarketing bureau in Tilburg. Nou denk je misschien: ‘e-mailmarketing dat is wel heel ouderwets en stoffig’, maar niets is minder waar. E-mailmarketing is juist één van de meest succesvolle online communicatiekanalen. En wij groeien als een speer! Elke dag zetten wij ons met hart en ziel in om de e-mailmarketing van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. En dat zonder irritatie op te wekken bij de ontvangers ;). Je kunt hierbij denken aan creatieve campagnes om bijvoorbeeld klanten te werven, te binden of gewoon om leuke nieuwtjes te verspreiden.

Als stagiaire content krijg jij alle vrijheid om je eigen creativiteit te uiten. Je bent verantwoordelijk voor een selecte groep klanten waar jij maandelijks de nieuwsbrieven voor verzorgt. Sommige klanten weten al erg duidelijk wat ze willen communiceren en andere niet. Het is dan aan jou de taak om samen met deze klanten de content te bedenken. Zo zorg jij ervoor dat er elke maand een knaller van een nieuwsbrief verstuurd wordt. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van alles wat bedacht is in de brainstorm met nieuwe klanten. Naast deze vaste verantwoordelijkheden betrekken we je ook actief bij het ontwikkelen en verbeteren van interne processen. Wij houden van transparantie, ook naar jou toe, en initiatief voor verbetering wordt juist erg gewaardeerd.

Daarnaast geloven wij in jouw talenten en persoonlijke ontwikkeling. Het is belangrijk dat jij elke dag nog steeds uitgedaagd wordt. Zodra jij aangeeft dat je toe bent aan meer, grijpen wij deze kans aan en gooien we dingen (met mate) over de schutting. Dus bij ons kom je zeker niet om werk verlegen te zitten.

Klik op de knop voor meer informatie!

fractie-dante-vacature

Vacature: Fractie Dante zoekt leden voor de CommunicaCie!

Het is nooit te laat om actief te worden naast je studie. Vind jij het net als wij belangrijk dat studenten iets te zeggen hebben binnen onze faculteit? Kom ons dan helpen de zichtbaarheid van Fractie Dante onder studenten te vergroten en meer input te vergaren voor de faculteitsraden.

Ben jij communicatief sterk, handig met social media en (een beetje) creatief? En heb je gemiddeld 1-2 uurtjes in de week over om samen met een leuk team te werken aan de medezeggenschap? Dan bieden wij je een kans om je cv te verrijken en te proeven aan de medezeggenschap.

Solliciteren kan tot 15 december a.s. door je cv en een korte motivatie te sturen naar info@fractiedante.nl.

Wilt u uw stage of vacature ook op deze pagina terugzien? Informeer dan via vacatures@svflow.nl naar de aanleverspecificaties.

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search