Natuurlijk kon onze vereniging niet voortbestaan wanneer er nooit een paar studenten het voortouw namen en het schip dat Flow heet wilden besturen. Hieronder vind je chronologisch de besturen die Flow heeft gekend.

Bestuurshistorie

Bestuur 2016/2017

v.l.n.r.: Stephanie Kruythof (commissaris externe betrekkingen), Suzan van Dijke (secretaris), Anne Kessels (voorzitter), Sara van der Boon (penningmeester)

Bestuur 2015/2016

Bestuur 2015-2016

v.l.n.r.: Donny Batenburg (secretaris), Evi van der Weegen (commissaris externe betrekkingen), Dennis de Groot (voorzitter), Arjen Traas (penningmeester)

Bestuur 2014/2015

v.l.n.r.: Yvonne Withagen (penningmeester), Femke de Bruijn (commissaris externe betrekkingen), Sjors van der Heijden (voorzitter), Vera van der Laan (secretaris), Yannick Maas (vicevoorzitter)

Bestuur 2013/2014

v.l.n.r.: Pieter Winnemuller (vicevoorzitter), Barbara Verstappen (secretaris), Iskander de Lange (voorzitter), Ghyslaine Krebbekx (commissaris externe betrekkingen), Wout Spierts (penningmeester)

Bestuur 2012/2013

v.l.n.r.: Natasja Schouten (vicevoorzitter), Madi Kliffen (secretaris), Anne Derksen (penningmeester) en Nick Tammel (voorzitter)

Bestuur 2011/2012

v.l.n.r.: Corine Boonman (secretaris), Inge de Weerd (penningmeester), Teun Vugts (vicevoorzitter) en Leo Tegelaar (voorzitter)

Bestuur 2010/2011:

v.l.n.r.: Yannick van den Hurk (penningmeester), Veerle Huigen (secretaris), Mirna van Herk (voorzitter) en Rik Wassens (vicevoorzitter)

Bestuur 2009/2010

v.l.n.r.: Maarten van Heijningen (voorzitter), Amy Jacobs (penningmeester), Karlijn van Hoek (secretaris) en Jurgen Geboers (vicevoorzitter, helaas eerder moeten stoppen)

Bestuur 2008/2009

v.l.n.r.: Koen Nijenhuis (vicevoorzitter), Renske Bakker (secretaris), Evy van Hulten (voorzitter) en Loes Mahieu (penningmeester)

Bestuur 2007/2008

v.l.n.r.: Kim Schoot (penningmeester), André Kevenaar (voorzitter), Simone van Schip (secretaris) en Fleur van Dongen (vicevoorzitter).

Bestuur 2006/2007

Bart Kock (voorzitter), Nienke Eckhardt (vicevoorzitter), Pascal Hopman (penningmeester) en Marlous Janssen (secretaris)

Bestuur 2005/2006
Bart Kock (voorzitter), Stefan Goossens (vicevoorzitter), Jolijn Waterkamp (penningmeester) en Annette Bout (secretaris)

Bestuur 2004/2005

v.l.n.r.: Paul op de Weegh (voorzitter), Laura Molenaar (secretaris) en Jolijn Waterkamp (penningmeester) – Francis Koelemaij (vicevoorzitter) ontbreekt op de foto

Bestuur 2003/2004

v.l.n.r.: Paul op de Weegh (voorzitter), Carla de Jager (penningmeester), Bastiaan de Koeijer (secretaris)

Bestuur 2002/2003

Roel Seegers (voorzitter), Gonneke Daris (secretaris), Hanneke Hoogwegt (vicevoorzitter), Carla de Jager (penningmeester) en een aantal actieve leden.

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!