GESLOTEN: Gezocht: intropapa’s, -mama’s en manus!

 In Intro, Secretaris

INSCHRIJVING GESLOTEN!

Beste Flow’ers,

Van 2 tot en met 4 september vindt het beruchte Flow introkamp weer plaats. Dit jaar is het thema ‘Flow goes Studentikoos’, en we zijn van plan er een heel mooi weekend van te maken. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder de hulp van papa’s, mama’s en een manus om groepjes te begeleiden en de commissie te helpen waar nodig. Wat houdt dit in:

Als papa of mama neem je een groepje nieuwe eerstejaars onder je hoede met wie je samen het weekend zal beleven. Ze kunnen je vragen stellen over het studentenleven, de studie en de universiteit, en jij zorgt ervoor dat je groepje actief en gezellig meedoet en een heel leuk weekend beleeft. Er worden geen eisen gesteld aan het zijn van mama of papa, alleen moet je wel in Tilburg over een fiets beschikken. Daarnaast is het natuurlijk wel belangrijk dat je enthousiast bent en zelf ook aan alle activiteiten mee doet.

Als manus ben je het hulpje van de commissie. De commissie heeft de voorbereidingen voor het introkamp getroffen en het is jouw taak om hen bij te staan tijdens het weekend. Je zal het busje besturen waarin de bagage wordt vervoerd, moeten helpen met dingen opzetten en opruimen en ook jij moet ervoor zorgen dat de nieuwe eerstejaars een onvergetelijk weekend beleven. Als manus moet je minstens één jaar je rijbewijs hebben, een barbecue aan kunnen steken en is het belangrijk dat je van aanpakken weet.

Spreekt dit je aan en wil je je aanmelden als papa, mama of manus? Jammer, dan ben je te laat met je aanmelding. Meegaan als papa, mama of manus kost je in principe niks; behalve eigen consumpties. De aanmelding sluit op 17 april

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Michael Langendoen

  Hey hey, hierbij meld ik me aan als intropapa 😉

  Groetjes Michael

 • Nick Tammel

  Hallo mensen :),

  Bij deze schrijf ik me in als intropapa!

 • Veerle

  Ik meld me graag aan als intromama! Het lijkt me hartstikke leuk om de nieuwe eerstejaars te begeleiden en ik heb vorig jaar zelf zo’n leuk introkamp gehad dat ik er graag aan wil bijdragen dat dit jaar het introkamp weer zo leuk wordt!

 • Webcommissie

  Beste mensen,

  Zoals in de post staat aangegeven, moet je je aanmelden middels het inschrijfformulier. Dit kun je doen door in de post op het dikgedrukte en uitvergrote woord “inschrijfformulier” te klikken. Hopelijk heb ik jullie hiermee voldoende geïnformeerd.

  Groeten,

  De Webmaster

0

Start typing and press Enter to search