In Uncategorized

Ja ja, het is weer zo ver.. Dagen worden korter en de nachten langer. Sinterklaas is al weer in het land en zoals jullie misschien al op de site hebben gelezen komt hij zelfs een bezoekje brengen aan Flow! Zet je (goed gevulde) schoen op de kamer en kom 1 december naar de Sinterklaasviering, misschien krijg jij dan weer iets terug van onze goedheiligman.

 

Zelf ben ik helemaal geen wintermens, ook al ben ik in januari geboren. Ik hou van lekker warm, geen jas aan op de fiets en lekker picknicken in het park.
Wat ik wel leuk vind aan de winter is dat het niet al licht is als ik thuis kom na een lange nacht stappen en natuurlijk alle Flow activiteiten van de afgelopen tijd! Ik kan met trots zeggen dat november voor mij en voor Flow een top maand was. Op dit moment ben ik aan het bijkomen van een zeer geslaagd après-schaats feest met daarvoor een door de IFAC top georganiseerde activiteit, het schaatsen was weer geweldig. Ik heb het wederom voor elkaar gekregen om niet te vallen en de frietjes waren heerlijk! Ook ben ik trots op onze allernieuwste commissie, de PR. Wat heb ik maandag genoten van de eerste alumniborrel en wat was het allemaal tot in de puntjes geregeld. De twee bedrijfsbezoeken van afgelopen maand waren ook zeker goed geregeld. Ik heb vorige week mogen genieten van één van deze twee bezoeken georganiseerd door de FAC, en wel van het bezoek aan freshheads, wat een leuk en ‘fris’ bedrijf is dat, helemaal geïnspireerd kwam ik terug.

 

Hoe top begon deze maand? De Van Horen Zeggen was door de studiereiscommissie helemaal omgetoverd tot een wereldbol, want waar brengt Flow ons dit jaar? Ik lieg als ik zeg dat ik niet zenuwachtig was voor de reacties, maar dat bleek nergens voor nodig te zijn. Zodra Dublin verscheen op het scherm ging de hele zaal los en wat was de commissie daar blij mee. Binnen no time zat ook de inschrijving voor de reis propvol en moest er dus geloot worden. Gelukkig kunnen er nu wel 10 mensen meer mee op reis dan normaal, dat is écht uniek! In de nabije toekomst staat er ook weer een bijzondere eerstejaars activiteit op de agenda, de Pubquiz. Dat wordt een avond met veel bier en veel nieuwe kennis over Flow en Tilburg denk ik maar zo. Waar ik ook erg benieuwd naar ben is de inFlow waarin deze column is verschenen, welke vragen zal Flowina deze week beantwoorden en wie heeft de sticker gevonden? Geniet ervan en alvast heel veel succes met de komende tentamens!

– Inge de Weerd, Penningmeester Flow 2011-2012