The New Media Factory

 In Secretaris, Web, Webcommissie

Beste Flow’ers,

 

Over een lange, lange tijd – namelijk in september – begint het studeren weer. Misschien heb je voor het najaarssemester nog wat tijd over voor een leuke uitdaging? Wij kregen in ieder geval de volgende tip over een vacature bij The New Media Factory: Social Media Operator (SMO) M/V.

In deze functie vertegenwoordig je via social media een bedrijf, instantie of merk. Je zorgt hierbij voor het up-to-date houden van Facebook, Twitter, Hyves en mogelijk andere social media.

Belangrijk is kennis van en grote affiniteit met social media. Tevens wordt verwacht dat je pro-actief bent, dat je zelfstandig kunt werken en dat je je kunt inleven in de klant en de doelgroep die je via social media vertegenwoordigt. Een grote dosis creativiteit is daarvoor nodig. Je weet hoe je (nieuws)teksten kunt posten op platforms en hoe je deze interessant maakt voor de lezer. Het spreekt voor zich dat je Nederlandse schrijfvaardigheid foutloos is.

Het gaat om een zeer zelfstandige functie, die niet aan kantoor gebonden is en evt. vanuit huis te vervullen is. Schroom niet om iets te vragen als je ergens mee zit. Beloning is afhankelijk van grootte van project. Per project werk je ongeveer 4 uur per week.

 

Voor meer informatie kun je altijd nog hier terecht.

 

– de Webcommissie

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search