Bekendmaking kandidaatsbestuur 2014-2015

In Bestuur, Externe Betrekkingen, Flow, Interne Betrekkingen, Penningmeester, Secretaris, Voorzitter

Beste Flow’ers,

Vol trots presenteren wij het kandidaatsbestuur 2014-2015. Dit kandidaatsbestuur zal bestaan uit ten eerste Sjors van der Heijden als kandidaatsvoorzitter. Yannick Maas zal de functie van kandidaatsvicevoorzitter bekleden. Als kandidaatssecretaris hebben we het genoegen Vera van der Laan aan jullie te presenteren. Yvonne Withagen zal Flow het komende jaar financieel gezond houden als kandidaatspenningmeester. Tot slot hebben wij Femke de Bruijn gekozen als kandidaatscommissaris externe betrekkingen. Wij willen jullie allemaal van harte feliciteren en wensen jullie alvast veel succes!

Tijdens de borrel, die vanavond om 21.30 uur in Klein Café Van Horen Zeggen zal beginnen, zal het kandidaatsbestuur 2014-2015 worden gepresenteerd. Hierbij bestaat uiteraard de mogelijkheid om hen te feliciteren.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering in september wordt de bestuursoverdracht formeel gemaakt. Leden krijgen te zijner tijd een uitnodiging.

– Bestuur Studievereniging Flow 2013-2014