Commissaris worden?

In Bestuur, EJC, FAC, Flow, IFAC, inFlow, Intro, Masters, PR, Studiereis, Verenigingsweekend, Web

Beste Flow’ers,

Aangezien voor alle commissies de laatste activiteiten, tripjes, weekendjes en borrels in zicht zijn, wordt het tijd om voorzichtig wat vooruit te kijken. Ook voor het jaar 2014-2015 hebben we uiteraard weer enthousiaste mensen nodig die leiding zouden willen geven aan de vele commissies die Flow rijk is.

De vereniging telt elf vaste commissies. Dit zijn: de Eerstejaarscommissie, Formele Activiteitencommissie (FAC), inFlowcommissie, Informele Activiteitencommissie (IFAC), Introductiecommissie, Studiereiscommissie, Symposiumcommissie, (Pre)mastercommissie (voorheen Mastercommissie), Promocommissie (voorheen PR-commissie), Webcommissie en Weekendcommissie.

Aan het hoofd van elke commissie staat de commissaris. Als commissaris ben je verantwoordelijk voor het functioneren van jouw commissie en leid je de commissievergaderingen. Samen met de penningmeester (binnen je commissie) stel je van tevoren een jaarbegroting samen voor al je activiteiten en zorg je dat hiervan ook realisaties gemaakt worden. Indien nodig verzorg je tevens subsidieaanvragen. Je draagt zorg voor het opstellen van stappenplannen en draaiboeken van de activiteiten die jij met je commissie organiseert, waarbij je rekening houdt met zaken als tijdsafbakening, budget en deelnemerslijsten. Ook neem je deel aan de maandelijkse Algemene Bestuursvergadering, waarbij je jouw commissie vertegenwoordigt en met de overige commissarissen en het Dagelijks Bestuur de gang van zaken bespreekt.

Lijkt dit jou wat en zou jij graag leiding geven aan een van de elf commissies? Geef je dan op als commissaris! Wil je beter weten wat elke commissie doet? Check de commissiepagina!

Je kunt solliciteren tot en met vrijdag 30 mei, 17:00.

– De sollicitaties zijn gesloten –