Actief lid worden bij Flow?

In EJC, FAC, Flow, IFAC, inFlow, Intro, Masters, PR, Studiereis, Web

Helaas! De inschrijving voor actief lidmaatschap is gesloten.
Stuur voor informatie een mail naar secretaris@svflow.nl

Beste (aankomende) Flow’er,

Ben jij op zoek naar meer verdieping en uitdaging in je studentenleven? Geef je dan op als actief lid!

Wat houdt een actief lidmaatschap in? Wanneer je actief lid wordt binnen Flow betekent dit dat je je inzet voor een van de vele commissies die Flow rijk is. De vereniging telt elf vaste commissies. Dit zijn:

– de Eerstejaarscommissie (EJC);
– Formele Activiteitencommissie (FAC);
– inFlowcommissie;
– Informele Activiteitencommissie (IFAC);
– Introductiecommissie;
– Premaster & Mastercommissie (P&M);
– Promocommissie;
– Studiereiscommissie (SRC);
– Symposiumcommissie;
– Webcommissie;
– Weekendcommissie.

Voor meer inhoudelijke informatie over de verschillende commissies, check de commissiepagina.

Naast het deelnemen aan een commissie heeft het actieve lidmaatschap binnen Flow nog meer voordelen: het staat razend goed op je cv, je mag deelnemen aan de Actieve Ledenavond en Actieve Leden Bedankavond waar de actieve leden in het zonnetje worden gezet, je mag deelnemen aan de commissiebattle (waar elk jaar weer met smart naar uitgekeken wordt) en, last but not least, je bouwt een enorm netwerk op.

Helaas! De inschrijving voor actief lidmaatschap is gesloten.