Inschrijving Actief Lidmaatschap 2017-2018

Het einde van de zomervakantie is nabij, en het volgende collegejaar komt langzaam dichterbij. Het kandidaatsbestuur is druk bezig met alle voorbereidingen en de nieuwe commissarissen zijn hun plannen aan het smeden. Om deze plannen uit te voeren hebben ze natuurlijk wel commissieleden nodig. Ieder jaar kunnen leden van Flow zich opgeven als actief lid. Dit houdt in dat je plaats neemt in een van de twaalf commissies die Flow rijk is. Deze commissies hebben allemaal hun eigen taken en verantwoordelijkheden. De commissies waarvoor je je in kunt schrijven zijn de volgende (klik op de commissie voor meer informatie):

Wil jij jezelf uitdagen of ben je op zoek naar extra verdieping naast je studie? Schrijf je dan in als actief lid bij Flow! Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar info@svflow.nl. Je kunt je helaas niet meer aanmelden als actief lid. Mocht je dit toch nog graag willen, stuur dan een mailtje naar secretaris@svflow.nl om de mogelijkheden te bespreken.