Familiedag

Op vrijdag 9 maart 2018 zal de familiedag weer plaatsvinden. Op deze dag worden alle vragen van jouw familieleden beantwoord over wat jij nu precies doet en wat je kan worden. Het zal een informatieve maar ook vooral gezellige dag worden, waarbij jij met je familieleden niet mag ontbreken. Meld je nu snel aan!

Het dagprogramma zal ongeveer van 11.00 tot 18.00 duren en plaatsvinden op de universiteit van Tilburg. Definitieve programma en locatie wordt nog bekend gemaakt. Het programma zal geheel gratis zijn. Alleen lunch en mogelijke extra drankjes zullen voor eigen rekening zijn.

Helaas hebben we een maximum moeten stellen van 4 familieleden per persoon, maar heb jij meer familieleden die echt niet mogen ontbreken op deze dag? Stuur even een mailtje naar familiedag@svflow.nl .

Let op: de familiedag zal om verschillende redenen in het Nederlands worden gehouden.

De inschrijvingen zijn gesloten.