Verenigingsweekend

Lieve Flow’ers,

We hebben weer een leuk verenigingsweekend voor jullie in petto! Zet 16, 17 en 18 maart maar alvast in je agenda, want dan is het weer tijd om je mede Flow’ers een stukje beter te leren kennen. Neem de slingers mee en zet je feesthoedje op: we gaan het kinderfeestje van Flow dit jaar namelijk in stijl vieren! We verklappen nog niet wat we gaan doen, maar je wordt met een volle maag thuisgebracht. Het all-inclusive weekend zal ongeveer €55,- kosten. Dit betekent dat je zoveel chipjes en ranja (of iets sterkers) kan eten en drinken als je wilt. Heb jij al zin gekregen om een feestje te bouwen? De inschrijvingen openen op 14 februari om 12:00 aanstaande en sluiten weer op 19 februari om 23:59. Dus mis jij die slaapfeestjes ook, channel jij je inner prinses/piraat als er niemand in de buurt is en word jij helemaal enthousiast van een goodiebag? Zorg dat je je snel inschrijft, want vol=vol!

De inschrijvingen zijn gesloten.
Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!