Sollicitatie Dagelijks Bestuur

Voor het verenigingsjaar 2018-2019 is Flow op zoek naar enthousiaste studenten die een functie willen gaan vervullen in het Dagelijks Bestuur!

Als Dagelijks Bestuurder ben je verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen de vereniging, je geeft leiding aan de vereniging en je bent het aanspreekpunt voor leden. Samen met de andere bestuursleden zet je voorafgaand aan het nieuwe verenigingsjaar een beleidsplan op en streef je dit het gehele jaar na. Met het beleid dat je voert, heb je als hoofddoel om de vereniging verder te brengen. Je probeert niet alleen jouw jaar tot een succes te maken, maar je kijkt ook vooruit om de besturen na jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Verder werk je nauw samen met commissarissen en de daarbij behorende commissies, andere (studie)verenigingen en de universiteit. Je doet tal van nieuwe ervaringen op, zowel binnen de vereniging als daarbuiten. Kijk hier voor meer informatie over een bestuursfunctie.

Ben je gemotiveerd, kritisch, betrokken én bereid om veel energie in het bestuurswerk te stoppen? Zoek je een mooie uitdaging naast je studie? Schrijf dan een sollicitatiebrief met daarin waarom je in het Dagelijks Bestuur wilt, waarom je voor een bepaalde functie gaat en waarom wij jou zouden moeten kiezen en stuur deze samen met je cv uiterlijk 2 mei naar secretaris@svflow.nl. Je ontvangt dan van ons zo snel mogelijk bericht over een sollicitatiegesprek. Deze gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 14 mei.

We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!