Lentecantus

Afbeeldingsresultaat voor cheers beerHet einde van het academische jaar is in zicht, en dat betekent dat het weer hoog tijd is voor een cantus. Deze keer iets eerder dan normaal, en daarom vieren we dit jaar de lente tijdens de Lentecantus! We proosten samen op al het moois wat we afgelopen jaar samen hebben meegemaakt en doen dit in de mooie tuin van Bet Kolen. Deze avond worden we verblijd met zomerse klanken door onze eigen DJ Largo. We verwachten jullie op 30 mei vanaf 19:00, en we zullen om 19:30 beginnen. De cantus zal uiterlijk tot 23:00 duren. Natuurlijk zijn jullie vrienden ook welkom, maar wees er snel bij want er is beperkt plaats. Toegang is gratis voor leden, en niet-leden betalen €2,50 (dit kan op de avond zelf betaald worden). Uiteraard hebben leden en donateurs voorrang op niet-leden. Inschrijven kan tot 27 mei 23:59.

De inschrijvingen zijn gesloten.