Aanmelden Commissarisfunctie

Beste Flow’er,

Het einde van het collegejaar komt steeds dichterbij. Inmiddels is het Kandidaatsbestuur bekend, maar zij missen nog een groep commissarissen die aan het hoofd van onze commissies staat en samen met hen het Algemeen Bestuur wil vormen. Aangezien voor veel commissies de laatste activiteiten, tripjes, weekendjes en borrels in zicht zijn, wordt het langzaamaan tijd voor onze commissarissen om hun stokjes door te geven. Ook voor het jaar 2018-2019 zoekt Flow dus weer enthousiaste mensen die leiding zouden willen geven aan de vele commissies die Flow rijk is!

We zoeken commissarissen voor onze twaalf commissies: de Formele Activiteitencommissie*, Futurismcommissie**, inFlowcommissie, Informele Activiteitencommissie, Introductiecommissie, Sport- & Spelcommissie***, Studiereiscommissie, Symposiumcommissie, Premaster & Mastercommissie, Promocommissie, Webcommissie en  de Weekendcommissie.

*De Formele Activiteitencommissie zal komend jaar naast formele activiteiten ook acquisitie in handen nemen in samenwerking met de CEB.

**De Futurismcommissie zal allerlei activiteiten organiseren die dieper in gaan op de collegestof van HAIT/CSAI, door middel van bijvoorbeeld discussiegroepen en lezingen.

***De Sport- & Spelcommissie is een geheel nieuwe laagdrempelige commissie waaraan de commissaris en zijn/haar commissie nog veel eigen invulling kunnen geven. Mogelijke activiteiten zijn een sportdag, voetbaltoernooi, apenkooien en een Mario Kart of Fifa toernooi.

 

Wat houdt een jaar als commissaris in?

Aan het hoofd van al onze twaalf vaste commissies staan de commissarissen. Als commissaris ben je verantwoordelijk voor het functioneren van jouw commissie en leid je de commissievergaderingen. Samen met de penningmeester stel je van tevoren een jaarbegroting op en zorg je dat je je daar aan houdt. Je draagt zorg voor het opstellen van stappenplannen en draaiboeken van de activiteiten die jij met je commissie organiseert, waarbij je rekening houdt met zaken als tijdsafbakening, budget en deelnemerslijsten. Daarnaast probeer je als commissaris natuurlijk de commissie in haar geheel naar een nog hoger niveau te tillen. Ook neem je deel aan de maandelijkse Algemene Bestuursvergadering, waarbij je jouw commissie vertegenwoordigt en met de overige commissarissen en het Dagelijks Bestuur de gang van zaken bespreekt. Je bent namelijk niet alleen commissaris, maar ook Algemeen Bestuurslid!

Ben jij geschikt voor een commissarisfunctie?

Als je op zoek bent naar een uitdaging naast je studie en bereid bent om verantwoordelijkheid te dragen voor een commissie en voor Flow als vereniging, dan is een jaar als commissaris misschien iets voor jou! Tijdens een jaar in het Algemeen Bestuur leer je belangrijke skills als leidinggeven, plannen en effectief vergaderen. Daarnaast is het een fijne afleiding van je studie, omdat het naast leerzame, ook veel gezellige activiteiten met zich meebrengt.

Lijkt dit jou wat en zou jij graag leiding geven aan een van onze commissies? Geef je dan op als commissaris! Wil je een beter inzicht in wat de commissaris van een specifieke commissie doet? Kijk dan hier. Klik op de foto’s voor meer informatie over de functie.

Wil je meer informatie? Mail naar secretaris@svflow.nl!

Je kunt solliciteren tot en met vrijdag 8 juni 2018.

De inschrijvingen zijn gesloten.
0

Start typing and press Enter to search