Futurism Discussion Club | The Perks and Difficulties of Studying the Human Mind

Beste denkers, peinzers en nieuwsgierige mensen!
Nu het schooljaar goed op weg is, is de tijd rijp om ook het nieuwe seizoen van de Futurism Discussion Club van start te laten gaan. Tijdens ons eerste evenement bespreken we onze redenen, hoop en angsten met betrekking tot onze carrièrekeuze: het ontrafelen van de mysteries van de menselijke geest. Waarom is het moeilijk, waarom is het soms frustrerend als student, en waarom is het nog steeds de moeite waard.
In sommige opzichten zal dit een remix zijn van de eerste discussieclub van vorig jaar. Toch, als je er bij was, zouden we je nog steeds aanraden om te overwegen om te komen, aangezien je extra jaar ervaring zou kunnen leiden tot nieuwe inzichten, waarvan we enthousiast zullen zijn om die te horen. Als je het allemaal voor elkaar hebt, is je plaats hier. Als je je een beetje verloren voelt, is je plaats hier. Als je graag over je studie praat, is je plaats hier zeker.

Datum: 25 oktober 2018
Tijd: Nog aan te kondigen