EJA: Pubquiz “Back to High School “

Een nieuw semester betekent ook nieuwe eerstejaarsactiviteiten! Om het nieuwe semester goed van start te laten gaan, staat er op dinsdag 12 februari een pubquiz gepland waarin jij en je vrienden kunnen laten zien hoeveel kennis jullie daadwerkelijk hebben. Met het thema “Back to High School” zullen nostalgische onderwerpen als muziek en films aan bod komen, maar zal ook je kennis van de middelbare school bevraagd worden!

De pubquiz zal om 19:00 uur starten en eindigen rond 21:00 uur. De pubquiz vindt plaats bij Studio Tilburg. Van tevoren is het mogelijk om samen met de commissie een hapje te gaan eten bij Happy Italy op eigen kosten. En om het nog extra leuk te maken, kun je je met een groepje opgeven (minimaal 3, maximaal 5 personen)! Aarzel dus niet om andere eerstejaars CIW of CSAI van de bank te trekken en mee te nemen naar deze leuke activiteit!

Het is mogelijk om je tot en met zondag 10 februari aan te melden via het onderstaande formulier. Let op: Ieder groepslid moet zich apart aanmelden!

0

Start typing and press Enter to search