Boulderen

Het semester is alweer een tijdje op gang en het aantal deadlines begint weer toe te nemen. Daarom organiseert de Sport- en Spelcommissie op 26 februari hun volgende activiteit: boulderen! Boulderen is vergelijkbaar met wandklimmen, alleen heb je bij boulderen geen touw en klimgordels nodig. De klimroutes zijn een soort puzzels die je oplost met techniek, kracht en denkwerk.

Heb je zin om mee te doen aan deze toffe activiteit en sportief bezig te zijn, aarzel dan niet om je in te schrijven! We zullen ongeveer om 17:00 uur beginnen bij Block013, rond 18:45 uur zullen we klaar zijn. Voor leden kost het slechts €14,00 om mee te gaan boulderen met Flow. Dit is inclusief entree, huurschoenen en een instructeur! Je kunt je aanmelden vanaf 12 februari 15:00 uur tot 21 februari 15.00, en je kunt je kosteloos afmelden tot 22 februari 15:00 uur. Let op, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Voornaam:

Achternaam:

Telefoonnummer:

Selecteer wat voor jou van toepassing is:

Betaling (voorwaarden)
Ja, ik machtig Studievereniging Flow om [bedrag] van het van mij bekende IBAN af te schrijven.

Als je IBAN nog niet bij Flow bekend is, vul dit dan hieronder in.

Voer daarnaast ook het BIC-nummer van je bank in.

Bank BIC
ABN AMRO ABNANL2A