Symposium: The Future of Online Dating

Gotta match em’ all! Hoe zal technologie de manier waarop wij elkaar ontmoeten en met elkaar daten veranderen? Zal er ooit een algoritme zijn die jouw soulmate kan vinden? En hoe beïnvloedt online dating ons gedrag en onze gedachten? Kom om antwoorden op deze vragen te krijgen op 9 april naar het symposium: ‘The Future of Online Dating’. Dit symposium wordt georganiseerd door Studievereniging Flow en zal plaatsvinden in Dz1 van 15.15 tot 18.00. Het is gratis en voor iedereen toegankelijk, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om een plaats in de zaal te claimen! Aansluitend aan het symposium zal er een borrel zijn in de foyer van D. Om op de hoogte te blijven van informatie over bijvoorbeeld de sprekers van het symposium, kun je ons Facebook evenement checken!