Excursie La Trappe

Op maandag 15 april organiseert de Premaster- en Mastercommissie een informele activiteit naar La Trappe! Bij dit bezoek naar La Trappe zal een privérondleiding gegeven worden door de brouwerij waarbij je meer kunt leren over het ontstaan van La Trappe en het brouwproces van de Trappistenbieren.

De rondleiding zal plaatsvinden van 17.00u-18.30u waarbij we om 16.15u verzamelen bij het Esplanadegebouw om vervolgens per fiets naar La Trappe te vertrekken. Zorg er dus voor dat je zelf een fiets regelt die avond. De kosten voor leden zijn €10 en voor niet-leden €12. Bij de prijs zit de rondleiding en een consumptie naar keuze inbegrepen. De rondleiding zal in het Engels zijn. Aanmelden kan tot en met 11 april om 23.59u. Je kunt je tot 12 april 15.00 kosteloos afmelden. Het geld wordt rond 19 april automatisch afgeschreven.

Association Weekend 2019: Circus Flow