Verenigingsweekend

Association Weekend 2019: Circus Flow

Let op: deze activiteit is alleen toegankelijk voor leden van Flow.

Eindelijk is het weer zover: het verenigingsweekend staat voor de deur! In het weekend van 17, 18 en 19 mei kun je in Circus Flow zo veel eten, drinken en feesten als je wilt! Voor ongeveer €55,- kun je aan dit all-inclusive weekend deelnemen en de activiteiten en acts van de circusdirecteur en onze artiesten beleven. Ben jij lid van Flow en wil je een fantastisch weekend in ons Circus beleven? Schrijf je dan vanaf woensdag 3 april om 12:00 uur in! De inschrijvingen sluiten op zondag 28 april om 23:59 uur en kosteloos afmelden is tot en met 30 april om 15:00 uur mogelijk. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Voor dit evenement heb je een fiets nodig. Als je geen fiets hebt, zorg dan dat je deze tijdens 17, 18 en 19 mei geregeld hebt, aangezien je een fiets nodig hebt tijdens het verenigingsweekend.

N.B.: Op vrijdag 17 mei vindt de Nationale Dag van Communicatie in Wageningen plaats. Wil jij hier samen met Flow heen gaan? Dat is mogelijk, maar dan mis je de eerste paar uur van het verenigingsweekend. Geef bij de inschrijving even aan of je naar de Nationale Dag van Communicatie wilt gaan, zodat de Weekendcommissie hiermee rekening kan houden. Verdere informatie over de Nationale Dag van de Communicatie en hoe je je hiervoor kunt inschrijven zal later volgen.

De inschrijvingen zijn gesloten.