Lentecantus

LentecantusBen jij ook een beetje klaar met dat onvoorspelbare weer in Nederland? Dan ben jij vast toe aan een zonnig feestje. Dat komt goed uit, want op 8 mei zal de lentecantus van Flow weer plaatsvinden bij Bet Kolen! Alles in een tropisch thema, dus trek die bloemenkettingen, kokosnoot bikini’s en zonnebrillen maar uit de kast. Bereid je voor op de meest tropische avond van je leven en neem je vrienden mee!

Voor leden van Flow zal de cantus €20,- kosten en voor niet-leden kost de cantus €22,50. Hiervoor kun je de gehele cantus genieten van onbeperkt bier! Leden van Flow die tijdens de cantus liever fris willen drinken i.p.v. bier betalen € 15,-, voor niet-leden is dit € 17,50. Je mag tevens zelf bijdragen aan de zomervibes door je voorkeur voor een cantusliedje door te geven. Tot dan!

Schrijf je hieronder in vanaf 16 april om 14:00u. De inschrijvingen sluiten 4 mei om 12:00u. Je kan je tot 5 mei 15:00u kosteloos afmelden.

De inschrijvingen zijn gesloten.