CSAI Focusgroep

Inmiddels is het al bijna twee jaar geleden dat de track Cognitive Science & Artificial Intelligence is opgericht. Sinds de oprichting van de track proberen we deze studentendoelgroep zo goed mogelijk te faciliteren op het gebied van educatieve, professionele en sociale activiteiten en diensten.
Omdat dat we hier intensief mee bezig zijn, zijn we erg benieuwd of deze ontwikkelingen ook te merken zijn bij CSAI studenten. Daarnaast zijn er ongetwijfeld aspecten waar wij als studievereniging nog op in kunnen spelen.

Om hier een zo nauwkeurig mogelijk beeld van te krijgen wordt er op donderdag 2 mei 2019 een focusgroep georganiseerd voor CSAI studenten. Tijdens deze sessie zullen we verschillende onderwerpen bespreken waar jullie je mening over mogen geven. Met behulp van jullie feedback zijn we van plan om onze services nog beter af te stemmen op jullie voorkeuren.

Wil jij hier bij zijn om je mening te geven over de rol van Flow tijdens jouw studie? Kom dan op donderdag 2 mei 2019 van 12:45u tot 14:30u langs bij deze focusgroep! De locatie is Wz103.