Minormarkt

Of je nu graag een master wilt volgen die voorkennis vereist, geïnteresseerd bent in een andere studie, ervaring in het buitenland wilt opdoen of spijt hebt dat je die leuke keuzevakken niet hebt gekozen: je minorruimte geeft je de kans om aan deze wensen te voldoen! In je minor kun je jouw ideale combinatie van vakken samenstellen, of kiezen voor één van de vele vaste minorpakketten die onze universiteit aanbiedt.

Tijdens de minormarkt zullen afgevaardigden van verschillende studieverenigingen je informatie kunnen geven over minoren bij hun studies. Ook zullen er studenten aanwezig zijn die op exchange zijn geweest die je iets kunnen vertellen over hun ervaringen in het buitenland. Hopelijk zien we je op woensdag 8 mei van 10:00 tot 11:30 uur in de Foyer van gebouw Warande! Je kunt gedurende de hele tijd van de markt binnenlopen met al je vragen. Houd het Facebook-evenement in de gaten om te zien welke studieverenigingen aanwezig zullen zijn.