Mentoren, Manus en Cameraman gezocht!

Beste Flowers,

Van 30 augustus tot en met 1 september vindt het beestachtige Flow Introductieweekend weer plaats. Dit jaar is het thema van ons episch doch diervriendelijke weekendje, tromgeroffel, ‘Rumble In The Jungle’! Dit kunnen we natuurlijk niet zonder de hulp van een aantal mentoren, een manus en een cameraman om groepjes te begeleiden en de commissie te helpen waar nodig. Wat houdt dit in:

Als mentor (papa of mama) neem je een groepje nieuwe eerstejaars onder je hoede met wie je samen het weekend zal beleven. Ze kunnen je vragen stellen over het studentenleven, de studie en de universiteit, en jij zorgt ervoor dat je groepje actief en gezellig meedoet en een zeer leuk weekend beleeft. Er worden geen eisen gesteld aan het zijn van mama of papa, alleen moet je wel in Tilburg over een fiets beschikken. Daarnaast is het natuurlijk wel belangrijk dat je enthousiast bent en zelf ook aan alle activiteiten meedoet.

Als manus ben je het hulpje van de commissie. De commissie heeft de voorbereidingen voor het Introweekend getroffen en het is jouw taak om hen bij te staan tijdens het weekend. Je zal een cruciale rol hebben in het themaverhaal, moeten helpen met dingen opzetten en opruimen en ook jij moet ervoor zorgen dat de nieuwe eerstejaars een onvergetelijk weekend beleven. Als manus moet je minstens één jaar je rijbewijs hebben en is het belangrijk dat je van aanpakken weet.

Daarnaast hebben nog de functie van cameraman (of vrouw natuurlijk)! Flow is zich enorm aan het ontwikkelen op het gebied van video’s, en een goede Introweekend aftermovie mag hier dus niet aan ontbreken. Het is handig als je enige ervaring hebt met filmen en monteren. Ook jij moet enthousiasme voor Flow uitstralen en zorgen dat het een prachtig weekend wordt!

Spreekt dit je aan en wil je je aanmelden als mentor, manus of cameraman?
Schrijf je dan hieronder in voor 26 mei! Deelname aan het Introweekend als mentor, manus of cameraman zal ongeveer €20,- kosten in verband met verblijf en eten. Hier zal je later meer informatie over ontvangen.

De inschrijvingen zijn gesloten.

0

Start typing and press Enter to search