Flowkleding

Komende week is het Internationale Doe-Zoveel-Mogelijk-Flowkleding-Als-Je-Hebt-Aan-Dag! Wil jij jouw garderobe aan Flowkleding nog uitbreiden? Sla dan nu nog snel je slag! Als je voor dinsdagochtend 21 mei 09:00 uur bestelt, is je kleding nog vóór de Internationale Doe-Zoveel-Mogelijk-Flowkleding-Als-Je-Hebt-Aan-Dag binnen en kun jij die dag shinen in je nieuwe shirt, trui, vest, pet, tasje, of iets anders dat jouw Flowblauwe hart begeert…

In de webshop kun je gedurende het hele jaar verenigingskleding bestellen, dus ook na dinsdag is dit nog mogelijk. Er is voor ieder wat wils: of je nu altijd al bij het Flowblauwe leger op cantussen hebt willen horen, of je versleten joggingsbroek toe is aan vervanging. Ook kun je een kekke trui of een comfi vest scoren!

TIP: als je lid bent van Flow krijg je korting op de verenigingskleding! Dus zorg dat je ingelogd bent als je je bestelling plaatst!