Commissiemarkt

Op maandag 2 september organiseert Flow de commissiemarkt. Tijdens deze markt kan je alles te weten komen over de vele commissies die Flow rijk is.

De commissiemarkt is hét uitgelezen moment om te kijken of een actief lidmaatschap bij je past. De commissarissen (voorzitters van de commissies) zijn bij de markt aanwezig en zij kunnen je alles vertellen over wat hun commissie jou te bieden heeft. Daarnaast kan je er ook terecht met al je vragen over wat actief zijn eigenlijk inhoudt en wat Flow voor jou kan betekenen als je actief wordt.

Geïnteresseerd? De markt is van 11:30 tot 14:30, dus kom voor / tijdens / na je college gerust even een kijkje nemen. De Commissiemarkt vindt plaats in de Cultuurtuin in gebouw Esplanade op de campus.

Wil je je direct inschrijven als actief lid? Dat kan ook! Kijk op de pagina ‘Actief lid worden‘ voor meer informatie.

Kan je de Cultuurtuin niet vinden?

Loop aan de linkerkant van Esplanade door de schuifdeuren het gebouw binnen. In de hal kan je aan de linkerkant door een deur heen waar een lift zit. Ga met de lift (of met de trap die er naast zit) naar de tweede verdieping. Loop hier weer de deur door en ga linksaf. De eerste deur aan je linkerhand is de Cultuurtuin!

0

Start typing and press Enter to search