Video Editing Workshop

Heb jij vroeger ook al wel eens filmpjes gemaakt, maar wil je leren hoe je dit beter kan doen? Snap je vrij weinig van die “veel te lastige” editing-software? Schrijf je dan in voor onze video-editing workshop!

Op 12 september organiseert de Webcommissie van Flow haar eerste activiteit. Tijdens deze activiteit zal Mathijs Leenheer je in twee uur uitleggen hoe je video’s kan editen in het gratis programma DaVinci Resolve van Blackmagic Design. Tijdens de workshop ga je gebruik maken van je eigen laptop. Houd er rekening mee dat dit programma best zwaar kan zijn voor je computer, maar als dat zo is kan je altijd nog meekijken met een andere deelnemer. Zorg er voor dat je het programma al voor de workshop op je laptop hebt staan!

Tijdens de workshop gaat Mathijs wat voorbeelden laten zien met wat beelden van Flow, maar deze kunnen wij helaas niet doorgeven in verband met de AVG. Het is voor jou natuurlijk leuker als jij met beelden kan werken die je al zelf hebt gemaakt, dus zorg er voor dat je alle toffe beelden van je zomervakantie of dat gave festival al op je laptop hebt, zodat je die tot een video kan verwerken! Als je niet zelf over veel beelden beschikt, zullen we later een map met “stock” beelden op deze pagina plaatsen, zodat je die voor de workshop nog kan downloaden.

Tijdens de workshop krijg tips voor je workflow, tips voor goede titels, maar ook advies voor hoe je kan filmen, waar je gratis muziek vandaan kan halen die je online kan gebruiken en nog veel meer.

Geïnteresseerd? De workshop zal van 16:45 tot 18:45 zijn in Cube 223. De inschrijvingen zijn geopend tot en met 10 september om 23:59. Bij vragen kan je mailen naar web@svflow.nl. Deze activiteit is gratis voor leden van Flow, maar kost €2,50 voor niet-leden van de vereniging.

De inschrijvingen zijn gesloten.