Alumni LinkedIngroepen

Ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een baan? Of ben je al een tijdje een alumnus van Flow en is je bedrijf op zoek naar pas afgestudeerde studenten? Word dan lid van de LinkedInalumnigroepen van Flow!

Het doel van deze groepen is om ons alumninetwerk actief te betrekken bij de activiteiten van Flow. Via LinkedIn hopen we het contact met onze leden, oude leden, sponsors en andere bedrijven te versterken, op een manier die iedereen ten goede komt. We hopen dat je actief gebruik gaat maken van deze groepen en dat het positieve resultaten zal opleveren voor de betrokkenen. Je kunt de groepen bijvoorbeeld gebruiken voor: het plaatsen van stages of sollicitaties door alumni of sponsoren (/ andere bedrijven); het verbeteren van het contact tussen alumni en bedrijven en tussen alumni onderling; meldingen over alumni-evenementen; als middel voor Flow om alumni te benaderen voor bijvoorbeeld het deelnemen aan symposia, lezingen, bedrijfsevenementen en meer.

Voel je vrij om deze groepen te gebruiken om alumni stageplaatsen of vacatures aan te bieden, op deze manier kunnen alumni elkaar helpen. Om stages of vacatures aan te bieden aan de huidige studenten kun je contact met ons opnemen via externalaffairs@svflow.nl of je kunt ons een persoonlijk bericht sturen. Als je e-mails wilt ontvangen over onze alumni-evenementen, kun je je hier registreren: https://www.svflow.nl/alumni. Nodig zoveel mogelijk alumni uit, dan heeft iedereen optimaal baat bij deze pagina!

Voor CSAI-, DS&S-, DSB&G- en HAIT-alumni: klik op deze link.

Voor BDM-, NMD-, T&C- en C&C-alumni: klik op deze link.