Bedrijfsdag Indicia

Nota bene: dit bedrijfsbezoek zal helaas in het Nederlands zijn. Dit is een van de eisen van het bedrijf dat wij gaan bezoeken. Flow heeft hier helaas niets over te zeggen.

Wil jij graag ervaren hoe de allernieuwste ICT-technologieën en online marketing ingezet kunnen worden om klanten te helpen? Op de bedrijfsdag bij Indicia leer je er alles over! Wat denk je van een gaming technology dat een razendsnel sorteeralogritme kan inzetten voor postbezorger Sandd of online marketeers die augmented reality inzetten om de sales van Seats & Sofas te verbeteren? Verschillende casussen komen aan bod en worden ondervraagd op het gebied van AI & sales. Uiteraard zullen we de dag afsluiten met een borrel!

Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan voor 8 november 23.59u in via het formulier hieronder! Deze activiteit is gratis toegankelijk voor leden en kost €2,50 voor niet-leden. Niet-leden kunnen zich tot 8 november om 23:59 uur kosteloos afmelden. Het bedrijfsbezoek vindt op 13 november van 14:15 tot 17:00 plaats bij Indicia.

Inschrijfformulier Bedrijfsbezoek Indicia

Voornaam

Achternaam

Selecteer wat op jou van toepassing is:

Betaling
Als je geen lid bent van Flow moet je €2,50 betalen om mee te kunnen op deze activiteit.

Als je IBAN nog niet bij Flow bekend is, vul dit dan hieronder in.

Voer daarnaast ook het BIC-nummer van je bank in.

Bank BIC
ABN AMRO ABNANL2A