Flow Veiling 2019

Woensdag 27 november is het weer tijd voor de jaarlijkse veiling georganiseerd door de Promocommissie! Dit jaar zal de opbrengst naar Stichting Uit Een Goed Hart gaan. Dit doel heeft als missie om minderbedeelde gezinnen onvergetelijke dagen te bezorgen, bijvoorbeeld door te zorgen dat ook deze kinderen kerstcadeautjes krijgen. Van 13:00 tot 16:30 uur is iedereen van harte welkom in de Cultuurtuin (gebouw E, tweede verdieping). Er is een vrije inloop, dus iedereen mag komen en gaan wanneer hij/zij wil. Tijdens de veiling kan iedereen bieden op de leukste veilingitems! Je kan zowel alleen, als met een vriendengroep of commissie op items bieden. Deze veilingitems worden aangeboden door leden, commissies, verenigingen en andere bedrijven in Tilburg. Wil je zelf, als commissie of vereniging iets insturen voor de veiling? Dat kan via het formulier op deze pagina tot woensdag 20 november 11:00 uur. Via het Facebookevenement blijf je op de hoogte van alle actuele informatie!

Voornaam

Achternaam

Naam veilingitem

Beschrijving veilingitem

Wie biedt het item aan? (persoon/commissie)

Is dit item alleen bedoeld voor Flow commissies/leden?