Wij weten als Flow’ers allemaal dat Flow de leukste studievereniging is, maar hoe zorgen we ervoor dat organisaties ook op de hoogte zijn van ons bestaan? Daar is de Acquisitiecommissie voor! De Acquisitiecommissie probeert nieuwe partnerschappen aan te gaan met bedrijven en ondersteunt de andere commissies bij het zoeken van sponsoren voor verschillende evenementen, of bijvoorbeeld voor in het FlowZine.

Als lid van de Acquisitiecommissie ben je druk in de weer met het opzoeken van bedrijven en het benaderen van deze bedrijven. De commissie bestaat uit twee à drie leden en de Commissaris Externe Betrekkingen. Bij acquisitie spelen goede communicatieve vaardigheden een belangrijke rol, omdat potentiële partners overtuigd moeten worden om een samenwerking aan te gaan met Flow. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld adverteren in het FlowZine, sponsor worden voor het jaarlijkse symposium of andere evenementen, deelnemen aan netwerkevenementen voor studenten en bedrijven, workshops aanbieden, etc. Een goede zaak voor de bedrijven, de studenten en Flow!

Met vragen of suggesties kun je mailen naar acquisitie@svflow.nl.

Robbert Spaargaren, Anneloes Meijer (commissioner), Rebecca van Geel

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!