Welke master heb je gevolgd? En waar?
Ik volg de master Communicatie- en Informatiewetenschappen met als specialisatie Bedrijfscommunicatie en Digitale Media in Tilburg.

Waren er toelatingseisen? Zo ja, wat waren die?
Ik heb de bachelor CIW afgerond waardoor ik de master ook kon volgen.

Waarom heb je hiervoor gekozen?
Ik heb de bachelor Communicatie en Informatiewetenschappen gedaan in Tilburg. Voor mij was het gewoon een logische stap om hier ook mijn master te volgen. Ik vond de specialisatie in de bachelor erg fijn en dat dit in de master ook mogelijk was, was voor mij ook een reden om in Tilburg te blijven.

Welke vakken heb je gevolgd?
In het eerste blok van de master heb ik de vakken ‘Social Media at Work’ en ‘Webcare gevolgd. In het tweede blok heb ik de vakken ‘Negotiation Strategies’ en ‘Online Public Relations’. Ik ben nu bezig aan het derde blok en volg nu de vakken ‘Corporate Social Responsibility Communication’, ‘Mobile Media & Society’ en de skill ‘Design and Analysis of Questionnaires’.

Ben je ervoor op kamers gegaan?
Ik ben toen ik begon met de master op kamers gegaan, maar dat heb ik niet speciaal voor de master gedaan. Ik had al langer het plan om op kamers te gaan. De master is een stuk drukker dan de bachelor dus ik ben blij dat ik nu op kamer zit en niet meer twee uur per dag hoef te reizen.

Hoe beviel het?
De master is me tot nu toe goed bevallen. De werkdruk is hoger geworden in vergelijking met de bachelor doordat er nu met blokken gewerkt wordt in plaats van semesters.

Was het lastig om over te schakelen?
Qua stof vond ik de schakeling niet erg lastig, je bouwt voort op de bachelor en de hoeveelheid artikelen blijft ongeveer gelijk.

Kende je iemand anders die ook deze master volgde?
In het eerste half jaar kende ik weinig andere studenten. Maar het is erg makkelijk om vrienden te maken doordat er veel groepsopdrachten zijn waarbij je met medestudenten in contact komt. De colleges zijn ook vrij actief waarbij je met andere in contact komt.

0

Start typing and press Enter to search