In het kader van het 10-jarig bestaan van Flow is in 2012 de Club van 50 opgericht. Dit is een groep betrokken personen (o.a. alumni, vrienden van de vereniging en reguliere leden) die jaarlijks een donatie van €50,- maakt aan Flow. In ruil hiervoor ontvangen de leden een prominent plaatsje op onze verenigingskamer en een jaarlijkse Club van 50-borrel, om samen met het bestuur de huidige gang van zaken alsmede de toekomst van Flow bespreken. Niet alleen blijven zij op deze manier op de hoogte van Studievereniging Flow, zij zijn tevens vrij om hun ideeën of adviezen aangaande de vereniging aan het bestuur te geven.

Hieronder stelt de Club van 50 zich graag aan je voor!

12088196_1028300820549019_8244103042868439679_nTeun Vugts, Vicevoorzitter 2011-2012
“I’m simply the best, better than all the rest. Better than anyone, anyone I’ve ever met. I’m stuck on your heart, and hang on every word you say. Tear us apart, baby I would rather be dead.”

Flow: de beste tijd uit m’n leven.
Waarom ben ik lid? Ik heb het hele concept van de Club van 50 zelf verzonnen, hihi.

 

 

Iskander demaster student Tilburg University Lange, Voorzitter 2013-2014
Ik ben Iskander de Lange, masterstudent in de richting Human Aspects of Information Technology en ben ik voorzitter van dit mooie clubje geweest in het jaar 2013-2014. In mijn eerste twee jaar heb ik samen met de Eerstejaarscommissie (eerste jaar lid, tweede jaar commissaris) er mede voor gezorgd dat de eerstejaars fraaie activiteiten aangeboden kregen en heb ik logischerwijs deelgenomen aan allerlei mooie activiteiten als studiereizen (Dublin, Praag), een verenigingsweekend (Den Haag) en natuurlijk de wat kleinere bezigheden. Na die twee jaar restte mij een laatste stap: zetel nemen in het Dagelijkse Bestuur van Flow, en dat bleek een van de betere keuzes te zijn in mijn studententijd tot nu toe. In die drie jaar bouw je niet alleen een ongelofelijk mooie band op met de mensen die je leert kennen, maar ook met de vereniging zelf, al haar mooie activiteiten en natuurlijk ook met Van Horen Zeggen (waar ik op het moment van het schrijven werk, há. Moet je nagaan wat voor band je dan opbouwt). En tja, waarom lid worden van de Club van 50? Twee redenen. A: Flow heeft genoeg voor mij betekend. Hopelijk kan ik op deze wijze iets voor de vereniging betekenen, ook als ik na mijn studentenleven minder bij Flow betrokken raak. B: Het is echt heel leuk om je naam en functie op een kek mooi bordje te hebben.

 

Michael Langendoen, Introcommissaris 2013-2014
Ik ben Michael Langendoen en inmiddels ben ik een hardwerkend burger die nog weleens met weemoed aan zijn luie studentenleventje terugdenkt. Vanaf mijn eerste jaar was ik al van de partij bij Flow om sindsdien pas weer te vertrekken na het behalen van mijn Master.
In deze jaren heb ik in verschillende commissies gezeten en heb zelfs 3 keer een commissie mogen leiden: De webcommissie, de introcommissie en de allereerste weekendcommissie. Mijn favoriete activiteit blijft toch het introkamp, waar ik 5 jaar achter elkaar een rol heb in gespeeld. Daarnaast ben ik ook trots op het feit dat ik grondlegger ben van Flow HQ, het legendarische Flow huis waar ik met vele andere Flowers mooie momenten heb beleefd. Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad bij Flow en zal de vereniging altijd blijven volgen.

 

Arnoud-van-HulstArnoud van Hulst, Grootste fan van Flow
Ik ben Arnoud van Hulst, masterstudent Religiestudies. In mijn tweede jaar kwam ik als bestuurslid van Media Vita op een borrel van Flow terecht en ben nooit meer weggegaan. Als inmiddels vaste gast bij deze borrels, zie ik dat Flow voor veel communicatiestudenten de ideale manier is om vrienden voor het leven te maken en tegelijkertijd de theorie van de studie te kunnen combineren met de praktijk. Het is belangrijk dat Flow die leuke én interessante activiteiten kan blijven organiseren, en daarom draag ik daar graag een kleine steen aan bij via de Club van 50.

 

 

Mark-de-Jong

Mark de Jong, Weekendcommissaris 2013-2014
Mijn naam is Mark de Jong en ik ben een master student CIW. Ik ben sinds mijn eerste jaar actief binnen Flow. De eerste twee jaar heb ik meegeholpen met het organiseren van de studiereis van dat jaar, namelijk Dublin en Praag. Ik ben daarna commissaris van de weekendcommissie geweest en het was onze taak om een citytrip op te zetten. Onze eerste citytrip ooit ging naar Brugge. Ik ben dus drie jaar actief geweest en Flow betekent dus veel voor me, sociaal gezien, maar ook formeel. Ik ben bij de Club van 50 gegaan om de vereniging te steunen zodat er nog mooiere activiteiten kunnen worden georganiseerd.

 

 

Andre-KevenaarAndré Kevenaar, Voorzitter 2007-2008
Acht jaar geleden was ik voorzitter was van Flow maar nog steeds profiteer ik van de ervaring die ik in dat jaar heb opgedaan. Het studentenleven heb ik alweer een tijdje achter mij gelaten want inmiddels ben ik twee jaar werkzaam als consultant bij TOPdesk in Delft. Ik zie wel continu overeenkomsten tussen de werkzaamheden tijdens een nevenfunctie bij Flow en mijn huidige baan. En ik weet nog hoe weinig beeld ik had bij een fulltime baan toen ik voorzitter was van Flow. Daarom deel ik nu graag mijn ervaringen met de huidige Flow leden en ben ik lid geworden van de Club van 50.

 

 

Pieter Winnemuller, Vicevoorzitter 2013-2014
Mijn naam is Pieter Winnemuller en ik ben een masterstudent Communication Design aan Tilburg University. Ook ben ik, niet minder belangrijk, een Flow’er in hart en nieren! Na in 2011 als eerstejaarsstudent kennis gemaakt te hebben met de vereniging, heb ik een aantal prachtige jaren als actief lid beleefd. Door het organiseren van borrels, promotieactiviteiten en bovenal een bestuursjaar als vicevoorzitter in 2013-2014 ken ik Flow ondertussen vanbinnen en vanbuiten. In 2016 heb ik mijn actief lidmaatschap kunnen afsluiten met de organisatie van het jaarlijkse symposium.
Samenwerken, plannen, besturen en bovenal ontzettend gave activiteiten neerzetten voor mijn medestudenten: Flow heeft het me allemaal geleerd. Nu is het tijd om nieuwe generaties kennis te laten maken met de leukste studievereniging van allemaal. Daarom steun ik met trots de Club van 50, en hoop ik dat Flow elke CIW-student nog vele geweldige jaren mag bezorgen!

 

Yannick van den Hurk, Penningmeester 2010-2011
Er zal binnenkort een stukje online komen van Yannick.

Sebastiaan Brouwers, Webcommissaris 2011-2012
Er zal binnenkort een stukje online komen van Sebastiaan.

Nick Tammel, Voorzitter 2012-2013
Er zal binnenkort een stukje online komen van Nick.

Anne Derksen, Penningmeester 2012-2013
Er zal binnenkort een stukje online komen van Anne.

Barbara Verstappen, Secretaris 2013-2014
Er zal binnenkort een stukje online komen van Barbara.

Wout Spierts, Penningmeester 2013-2014
Er zal binnenkort een stukje online komen van Wout.

Ghyslaine Krebbekx, Commissaris Externe Betrekkingen 2013-2014
Er zal binnenkort een stukje online komen van Ghyslaine.

Sjors van der Heijden, Voorzitter 2014-2015
Er zal binnenkort een stukje online komen van Sjors.

Yannick Maas, Vicevoorzitter 2014-2015
Er zal binnenkort een stukje online komen van Yannick.

Vera van der Laan, Secretaris 2014-2015
Er zal binnenkort een stukje online komen van Vera.

Yvonne Withagen, Penningmeester 2014-2015
Er zal binnenkort een stukje online komen van Yvonne.

Karlijn van Hoek, Secretaris 2009-2010
Het is inmiddels alweer even geleden (2009-2010), maar ik kijk nog steeds met veel plezier terug op mijn bestuursjaar bij FLoW (oude spelling). Als studiereiscommissaris begeleidde ik de trip naar Kopenhagen in 2009 en dat smaakte naar meer. Ons bestuursjaar kende veel hoogtepunten en bestuursgenootjes Maarten en Amy zijn nog steeds goede vrienden. Na mijn bachelor volgde ik een master in Rotterdam en in de zomer van 2011 startte mijn carrière bij Willem II. In 4,5 jaar tijd heb ik op verschillende vlakken ervaring opgedaan: commercie, marketing, communicatie en persvoorlichter. Na een tijdelijk contract bij Swaans Communicatie ben ik nu weer met vol vertrouwen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Studievereniging Flow heeft tijdens mijn studie veel voor mij betekend en ik ben blij dat ik op deze manier betrokken kan blijven (en af en toe een biertje kan drinken met mede oud-Flowers)!

Dominique Roovers, Winnaar Flowmissie 2015 (Web)
Er zal binnenkort een stukje online komen van Dominique.

Dennis de Groot, Voorzitter 2015-2016
Er zal binnenkort een stukje online komen van Dennis.

Donny Batenburg, Secretaris 2015-2016
Er zal binnenkort een stukje online komen van Donny.

Arjen Traas, Penningmeester 2015-2016
Er zal binnenkort een stukje online komen van Arjen.

Evi van der Weegen, Commissaris Externe Betrekkingen 2015-2016
Er zal binnenkort een stukje online komen van Evi.

Ook lid worden van de Club van 50? Neem dan contact op met externebetrekkingen@svflow.nl

 

Contacteer ons!

We zijn er ff niet. Maar stuur een bericht en we antwoorden ZSM!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search