Studievereniging Flow heeft diverse commissies die samen verantwoordelijk zijn voor de organisatie van zowel formele als informele activiteiten. Deze commissies bestaan uit een aantal Flowleden en worden geleid door een commissaris.

Actief lid zijn bij Flow is niet alleen heel gezellig en leuk, maar bovendien ook enorm leerzaam. Je leert samenwerken, organiseren, hebt contact met bedrijven en bouwt een netwerk op dat niet alleen nuttig kan zijn tijdens je studie, maar ook na je afstuderen van pas kan komen. Daarnaast vindt jaarlijks de commissiebattle plaats, waar alle commissies tegen elkaar strijden om de beste commissie van Flow te worden.

Kijk op de aparte commissiepagina’s voor meer informatie over wat deze commissies zoal organiseren en wie er momenteel deel uitmaken van de commissie.