Flow biedt hulp op educatief niveau aan al haar leden. Bekijk de typen hulp hier en neem contact op met internebetrekkingen@svflow.nl als je vragen of opmerkingen hebt.

Flow verkoopt studieboeken voor CIW en CSAI in samenwerking met Studystore en met een korting tot 10%.

Flow biedt gratis toegang tot samenvattingen voor CIW en CSAI aan leden door de webshop. Log in voor de 100% korting.

Flow biedt bijles aan haar leden. Je kan je aanmelden om bijles te krijgen, of om bijles te geven.

Twijfel je nog over welke vakken je wil volgen? Lees hier reviews en laat ook je eigen reviews achter.

Als je een andere minor of master wil volgen dan CIW of CSAI kan je daar hier meer informatie over vinden.

Wist je dat je als Flowlid ook voordelen kan ondervinden van ander studies? Hier zijn onze broertjesverenigingen.

Medezeggenschap is een belangrijk democratisch recht en dit kan een belangrijke leerervaring zijn tijdens de studie.

Flows YouTube kanaal wordt regelmatig geupdated en biedt educatieve tutorials die het zeker waard zijn om te bekijken!

Flow biedt ook educatieve activiteiten aan. Bekijk de agenda om te zien of deze binnenkort  plaatsvinden.

Leden van Flow krijgen 10 € korting bij Scribbr. Scribbr is een bedrijf dat papers en theses nakijkt voor studenten.