In No category

Het is 31 december 2011. Ik had geen beter moment voor het schrijven van deze column kunnen kiezen. Op de achtergrond klinkt het knallen van vuurwerk, ik luister naar de top 2000 en op het bed achter mij ligt mijn outfit voor vanavond al klaar. Een waarschuwing is misschien op zijn plaats: ik word sentimenteel van dit soort dagen (of komt het doordat ‘Halleluja’ van Jeff Buckley juist op dit moment wordt gedraaid op de radio?).

 

Enfin, het jaar 2011 is er eentje dat ik niet snel zal vergeten. Een jaar geleden kwam ik terug uit Amerika, waar ik mijn minor gevolgd heb. Het was op z’n zachtst gezegd niet zo makkelijk om in Nederland mijn draai weer te vinden. Ik besloot actief te worden bij Flow en dat bleek een goede beslissing te zijn. Als nieuweling werd ik meteen overal bij betrokken en ik heb ontzettend leuke mensen leren kennen! Ik koester warme (en brakke..) herinneringen aan alle leuke activiteiten die ik het afgelopen jaar samen met jullie mocht meemaken.

 

Een van de hoogtepunten van 2011 is natuurlijk dat ik samen met Leo, Teun en Inge bestuur ben geworden. De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Genoten van alle geweldige, lieve, leuke mensen om me heen die ervoor gezorgd hebben dat Flow succesvoller is dan ooit, genoten van alle activiteiten en genoten van de samenwerking met mijn bestuur. Want wat was dit semester succesvol! Drukbezochte borrels, een studiereis waar 60 Flow’ers aan kunnen deelnemen, interessante bedrijfsbezoeken, het opstarten van twee nieuwe commissies te weten de PR-commissie en de verenigingsweekendcommissie, twee geweldige eerstejaarsactiviteiten, een inFlow waar je u tegen zegt en natuurlijk de aftrap van het lustrumjaar!

 

Als je dit alles zo leest dan zou je bijna denken dat het niet beter kan. Fout gedacht! In 2012 doen we er gewoon nog een schepje bovenop. In het relatief korte voorjaarssemester gaan we alles op alles zetten om jou als Flow’er weer een leuke, gezellige, educatieve en volle agenda te bezorgen. Zo vindt voor de actieve leden als eerste op 25 januari de Commissiebattle plaats waar de commissies onderling  zullen strijden om eeuwige Flow-roem!

 

Vervolgens hebben we dit jaar een primeur in de vorm van het Verenigingsweekend wat plaats zal vinden op 10, 11 en 12 februari. Voor een appel en een ei bezorgt de nieuwe verenigingsweekendcommissie jullie een top weekend dat je nooit zult vergeten! Daarnaast gaat de lustrumcommissie hard aan de slag om het lustrum van Flow in 2012 onvergetelijk te maken. Voor alle andere activiteiten die plaats gaan vinden in 2012 is het zaak om de website goed in de gaten te houden.

 

Lieve Flow’ers, ik wil jullie, ook namens de rest van het bestuur, bedanken voor jullie inzet, enthousiasme en energie. We hopen jullie allemaal in grote getale terug te zien in 2012, we gaan er wederom een succesvol Flow-jaar van maken!
Een heel gelukkig 2012 toegewenst voor jullie allemaal!

 

– Corine Boonman, secretaris Flow 2011-2012