Sadly, this event will only be in Dutch. It’s a Writing Marathon for the Dutch course Communication Theory, which is a course for CIS Bachelors.

Iedereen kent het wel. Het staren naar een leeg Word-document omdat de inspiratie op is. Het eindeloos herschrijven van stukken omdat je niet tevreden bent. Als je na de vele pogingen dan eindelijk wel een goed stukje tekst hebt, kom je erachter dat je veel te veel woorden hebt en je weer opnieuw moet beginnen. Maar geen paniek, wij willen graag helpen dit proces wat soepeler te laten verlopen!

Op 9 maart, van 13.00 tot 14.00, organiseert de Introductiecommissie namelijk een schrijfmarathon, waar je samen met Janneke van der Loo gaat werken aan de opdracht van Communicatietheorie. Tijdens deze marathon krijg je tips om jouw schrijfvaardigheden en je extended abstract te verbeteren. Meld je hieronder even aan, zodat we zeker weten dat er plek voor iedereen is!

P.S. Ben jij geen eerstejaars, maar volg je wel dit vak? Dan ben je van harte welkom om ook te komen! Houdt er wel rekening mee dat als er te veel inschrijvingen zijn de eerstejaars voorgaan.