FruitPunch AI
FruitPunch AI is een internationale community die de stakeholders van Artificial Intelligence met elkaar wilt verbinden. Stakeholders zijn alle mensen die met AI werken, studeren of er gewoonweg in geïnteresseerd zijn. Sinds verenigingsjaar 2019-2020 werkt Flow samen met FruitPunch AI. Samen willen we de CSAI-studenten in Tilburg kunnen ondersteunen.
AI Code
FruitPunch AI organiseert wekelijkse codesessies in Eindhoven op iedere dinsdag van 17:30 tot 21:00. Tijdens deze sessies komt de community samen, kan je je skills verbeteren en je kennis verbreden. De tickets voor dit evenement zijn €3,50, omdat er ook altijd avondeten bij zit.
Klik op de knoppen hiernaast om tickets te kopen of om meer informatie op de website van FruitPunch AI te lezen.
Platform
Binnenkort zal FruitPunch AI een platform lanceren waarop alle stakeholders elkaar kunnen vinden. Hierover volgt later meer informatie.
Competition
FruitPunch AI organiseert ieder jaar een AI-esports Competition, waarbij er dit jaar een prijzenpot van €10.000,- te winnen valt! Tijdens de competitie ga je het spel “Isaac’s Labyrinth” spelen en er een AI voor bouwen die samen met jou gaat spelen. Je werkt tijdens de competitie samen met een team van maximaal 10 personen, waaronder één team captain. Binnenkort komt er meer informatie online op onze website over deze competitie.