In

We apologize, but unfortunately this vacancy is only available for Dutch speaking students.

Als stagiaire online marketing ben je betrokken bij een breed scala aan online marketingactiviteiten. Je zult je voornamelijk bezighouden met het inrichten en optimaliseren van onze corporate websites. In onze WordPress omgevingen weet jij gemakkelijk je weg te vinden en krijg jij veranderingen gemakkelijk en snel doorgevoerd. Daarnaast ondersteun je het Google team en marketingteam op het gebied van online zoekmachinemarketing (Google SEO en SEA).

Wat kunnen we jou bieden?

Als meewerkstagiaire zal je 40 uur per week meedraaien met het Google team en marketingteam. Hiervoor krijg je uiteraard een stagevergoeding. Een meewerkstage levert jou daarnaast de nodige ervaring op, waar je altijd van zult profiteren.

Het kantoor van INDICIA is gevestigd in Tilburg op loopafstand van het centraal station, want bereikbaarheid mag geen probleem zijn. Daarnaast werken wij in een informele sfeer en geven wij jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ook zorgen wij voor een leuke werkplek en een uitstekende vergoeding. Naast hard werken wordt er regelmatig iets leuks georganiseerd, zoals een borrel of etentje. Ook beschikken wij, niet geheel onbelangrijk, over tafelvoetbal, airhockey én een tosti-ijzer. Wat wil je nog meer?!

Wat verwachten we van jou?

  • Kennis van SEO / SEA
  • Ervaring met werken in WordPress
  • MBO of HBO opleiding op het gebied van marketing, communicatie, informatica of commerciële economie
  • Kennis van diverse social media kanalen
  • Brede interesse in trends en ontwikkelingen op het gebied van internet
  • Enthousiast en proactief; je bent een ondernemend type
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage en beschik je over bovenstaande kwaliteiten? Mail dan je CV en motivatiebrief naar personeelszaken@indicia.nl.

Niveau: MBO/HBO
Startdatum: eind januari/begin februari 2020
Vergoeding: een passende stagevergoeding
Dienstverband: meewerkstage