De commissaris van de Promocommissie zorgt ervoor dat de studievereniging onder de aandacht komt bij studenten die Communicatie- en Informatiewetenschappen studeren. Dit kan door het organiseren van leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld Pimp je Fiets en de Serious Request veiling, maar ook door middel van promotieartikelen. Als promocommissaris is het belangrijk dat je enthousiast bent, dat je creatief bent en dat je kunt plannen. Enthousiasme is bijvoorbeeld belangrijk in de TOP-week waar nieuwe CIW-studenten kennis kunnen maken met Flow. Creativiteit is nodig voor het verzinnen van nieuwe Tasty Tuesdays en om bestaande activiteiten te verbeteren. Goed plannen is belangrijk omdat je als promocommissaris een aantal grote activiteiten hebt, maar daarnaast ook maandelijks kleine activiteiten.

Ben jij trots op je vereniging, heb je veel ideeën en ga je georganiseerd te werk? Denk dan eens na over een functie als promocommissaris!