Als Webcommissaris heb je een erg verantwoordelijke rol binnen de vereniging. Alle communicatie via de website en de sociale media van Flow verlopen via jou. Hierdoor sta je dichtbij het gehele Algemeen Bestuur. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat dit soepel verloopt, door eigen inzet, en door je commissie goed aan het werk te zetten. Daarnaast heb je als Webcommissaris ruimte om je eigen creativiteit te uiten. Het is erg mooi om iets nieuws toe te kunnen voegen, of te verbeteren aan de vereniging. Zo kun je bijvoorbeeld een videoplatform opzetten, of nieuwe functies aan de website toevoegen. Het is erg uitdagend en leuk om hierover te brainstormen met de commissie die je zelf hebt samengesteld. Als jij je kan vinden in de combinatie van verantwoordelijkheid en creativiteit is commissaris van de Webcommissie echt iets voor jou.