Als commissaris van de weekendcommissie hou je je bezig met het organiseren van de citytrip en het Verenigingsweekend, hiervan draag je als commissaris dan ook de eindverantwoordelijkheid. De citytrip is een weekend naar het buitenland. Hiervoor is het belangrijk om contact te hebben met het hostel/hotel, en heb je contact met de busmaatschappij en de activiteiten die jullie gaan bezoeken. Daarnaast zoek je leuke uitgaansmogelijkheden uit. Bij het Verenigingsweekend organiseer je een cantus en bedenk je vooral veel spellen. Ook hier hou je natuurlijk contact met de accommodatie en een supermarkt. Je organiseert dus samen met je commissie 2 totaal verschillende weekenden en verdeelt taken onder commissieleden. Je draagt onder anderen bij aan de vergroting van het saamhorigheidsgevoel van de vereniging. Je zorgt er natuurlijk ook samen met je commissie voor dat de citytrip en het Verenigingsweekend 2 onvergetelijke weekenden worden!