Beste nieuwe CIW’ers en CSAI’ers,

Leuk dat jullie gekozen hebben voor de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen of Cognitive Science and Artificial Intelligence. Bij een nieuwe start hoort natuurlijk een spetterend begin en daarom organiseert Studievereniging Flow voor jullie een Introductieweekend van 31 augustus tot 2 september! Dit weekend maak je kennis met eerstejaars, ouderejaars, de studievereniging en niet te vergeten het ‘studentenleven’. Veel van de ouderejaars zouden het Introweekend nogmaals willen herbeleven, maar helaas, het is alleen voor onze nieuwkomers. Mis het dus niet!

Je kunt je hieronder aanmelden en dan krijg je aan het einde van de zomervakantie meer informatie via de mail. Voor slechts 35 euro kun je al mee. Mocht je nog vragen hebben kan je altijd een mail sturen naar: intro@svflow.nl. Hopelijk zien we je op het Introweekend!

Voornaam

Achternaam

Geboortedatum (DD-MM-JJJJ)

Woonadres

ICE-telefoonnummer (In Case of Emergency, nummer van een ouder/verzorger)

Ben je vegetariër?
JaNee

Heb je allergieën? Zo ja, waarvoor?

Heb je eventueel nog vragen aan de organisatie?

Flow neemt nog contact met je op over de betaling van het introkamp.